Informació general

Se celebra el II Ral·li Clàssic Cambrils considerat el més dur del Campionat de Catalunya d'aquest any

Per Redacció

Els vehicles esperant la sortida de la primera etapa. En primer pla els dos cotxes provinents de Bèlgica

El II Ral·li Clàssic Cambrils, organitzat per l'Escuderia Costa Daurada amb el suport de l'Ajuntament de Cambrils i el Patronat Municipal de Turisme, s'ha dut a terme aquest cap de setmana. En ell s'hi van inscriure uns 45 cotxes, tots amb una antiguitat mínima de 25 anys, entre ells van destacar vehicles provinents de Bèlgica com el Fiat 131 Abart G4, ex oficial de l'any 1976. Altres cotxes a destacar van ser un Porsche 911, de l'any 1968, un Alfa Romeo Giulietta i un Triumph TR3 de l'any 1959. Els pilots provenien de Catalunya, Alacant, Euskadi i Bèlgica i cal mencionar la presència dels participants principals tenors del campionat com Salvador Tallada, Jordi Mingo o Josep Morera.

Les proves d'aquest ral·li són puntuables pel Campionat Clàssic de Catalunya, pel Campionat d'Espanya FEVA i pel quadrangular del Mediterraneo. Dins del Campionat de Catalunya de Ral·lis de Regularitat, el de Cambrils, ha estat el més dur de la temporada. La prova va començar aquest dissabte a les 9 del matí amb la concentració de cotxes davant de l'Ajuntament, a les 12 h. va sortir el primer participant de la plaça i es va iniciar la primera etapa del ral·li: Cambrils - Santa Coloma de Queralt. La segona etapa sortia de Santa Coloma a les 16:45 h. i arribava a Cambrils a les 21:50 h.. L'etapa més interessant va ser la tercera ja que es va realitzar entre les 10 de la nit i les 2 de la matinada, en ella els vehicles van fer la ruta: Cambrils - Riudecanyes - Colldejou.

L'entrega de trofeus i records es va dur a terme el matí del diumenge a l'Hotel Mònica. El guanyador va ser un BMW 323 I pilotat per l'equip format per J.Gubern i J.Pallarols, els segons classificats van ser S.Tallada i T.Bago amb un Ford Fiesta Brunells i en tercer lloc van quedar J.Morera i O.Morera amb un Ford Fiesta.

Comenta aquest article