Informació general

Un curs de segon d'ESO del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer guanya el premi "El Periódico a les Escoles"

Per Lluís Rovira i Barenys



Exemplar del Periódicode l'ESO que va editar la classe 2n C d'ESO del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer del curs passat
La classe 2n C d'ESO, corresponent al curs 2006-2007, del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer, ha estat la guanyadora del premi "El Periódico a les Escoles". Segons el comunicat rebut al centre, el consell editorial d'El Periódico de l'Estudiant, constituït en jurat del premi "El Periódico a les Escoles" ha acordat per unanimitat atorgar el premi del Primer Cicle d'ESO al treball realitzat per aquesta classe dins el programa educatiu desenvolupat el curs passat.

El premi consisteix en un equip informàtic per al centre i un premi individual per a cada integrant de la classe que van fer el diari. L'acte de lliurament del premi se celebrarà el proper 26 de novembre a la sala d'actes d'El Periódico de Catalunya, al carrer del Consell de Cent de Barcelona, i serà presidit pel conseller d'Educació, Ernest Maragall, i pel director del diari, Rafael Nadal.
El col·legi té previst desplaçar els alumnes premiats a aquest acte que estaran acompanyats pel director del centre i els professors responsables.

Els alumnes premiats

Els integrants de la classe guardonada són : Olaia Aguilar, Ángela Aramayo, Gerard Baquer, Alexandra Benmehenni, Eric Berengué, Maxi Cuadrado, Filo Domènech, Ernest Fornés, Adrià Mas, Míriam Milán, Judit Miquel, Irian Montón, Gisela Garcia, Pablo Gor, Roger Gurí, Cristina Hernández, Cèlia Jiménez, Judit Llobet, Aina Mariné, Genís Martí, Yeray Oliver, Yaiza Páez, Juanma Pérez, Francesc Queralt, Sergi Reales, Maria Ribas, Mireia Rovira, Gerard Sánchez, Ariadna Serra, Sebastián Vasquez i Xavi Viñas.

El diari El Periódico fa anys que impulsa aquest projecte per tot Catalunya. En aquest cas el treball fet pels alumnes cambrilencs, el passat mes de maig, ha estat el millor del primer cicle de l'ESO a tot Catalunya durant el curs 2006-2007. Els escolars, repartits en diferents grups de treball, van elaborar, durant tot un matí del passat mes de maig, un diari de vuit pàgines, escrit, il·lustrat amb fotografies i maquetat per ells mateixos.

Comenta aquest article