Informació general

Es tala el cedre que hi havia a la plaça d'Aragó

Per Lluís Rovira i Barenys

Imatge de la resta del tronc del cedre que es va talar ahir a la plaça d'Aragó

Ahir al matí es va talar el cedre que hi havia en un dels extrems de la plaça d'Aragó, concretament al costat d'on hi ha la caseta de venda dels cupons de la ONCE. La tala de l'arbre es va fer ja que, segons va explicar el regidor d'Espai Públic, Joan Mas, a Revista Cambrils Diari Digital, "el cedre estava mort i podia caure".
La Rambla de Jaume I i la plaça d'Aragó estan pendents de remodelació. Joan Mas explica que mesos abans de les darreres eleccions municipals es va encarregar a un despatx de Barcelona el projecte de remodelació d'aquesta zona i que s'espera que abans de finals d'any s'hagi lliurat a l'Ajuntament, "aquest projecte és el de reurbanitzar la Rambla de Jaume I i la plaça d'Aragó, i sobretot, contempla posar un gran col·lector que reculli les aigües pluvials de l'Eixample Platja i solucioni els problemes d'inundacions que es produeixen quan plou amb certa intensitat".

Pel que fa a la plaça d'Aragó, s'hi farà una remodelació total. Pel que fa a l'arbrat, en aquests moments hi queden nou pins a la plaça i s'haurà de veure si el projecte proposa salvar-los o no.

Comenta aquest article