Societat

La nova Penya Blanc i Blava de Cambrils està en marxa i ja compta amb una seixantena de socis

Per Berta Ruiz

Adolf Llaveria, al centre de la imatge, envoltat d'altres membres de la junta de la recentment creada Penya Blanc i Blava de Cambrils

La Penya Blanc i Blava de Cambrils ja està en marxa, després que el passat 10 d'octubre es celebrés al Casal Parroquial, la primera assemblea extraordinària per tal de constituir la seva junta directiva i explicar a tots els socis i simpatitzants del RCD Espanyol com s'ha anat treballant fins ara en la formació de la penya i quins són els principals objectius més immediats que es volen assolir des de la penya.

Després d'aquesta primera reunió, la junta directiva va quedar formada per: Adolf Llaveria com a president, Ramon Llobet com a secretari, Oriol Gené com a tresorer i Joan Comes, Marcel Comes, David Carlos, Josep Margalef, Josep Maria Pellicer, Joan Carles Llaveria, Joan Carles Llobet i Josep Maria Garriga com a vocals. Pel que fa al nombre de simpatitzants i aficionats al RCD Espanyol, ja s’han reunit una setantena de socis que ja formen part de la nova penya.

Força activitat

En aquesta primera assemblea també es van fixar una sèrie de dates. En primer lloc, el proper dilluns 29 d'octubre es farà una assemblea general de socis al Casal Parroquial de l'Església de Sant Pere per tal d'informar a tots els socis de com està anant tota la posada en funcionament de la penya. Per a la jornada del cap de setmana del 10 i 11 de novembre també està previst fer una sortida fins a Barcelona, per anar a veure el partit que enfrontarà el RCD Espanyol contra l'Athletic de Bilbao. D'altra banda, el dia 16 de novembre es farà el sopar d'inauguració de la nova penya, que comptarà amb la presència d'algun directiu del club o algun jugador.

D'altra banda, també s'està treballant en la posada en marxa d'una pàgina web, que properament es posarà en funcionament i que informarà de totes les activitats, sortides i qüestions relacionades amb la nova Penya Blanc i Blava de Cambrils. Cal dir també, que la penya disposarà d'un local –el Bar Delfos– on cada jornada s'oferiran els partits de l'Espanyol.

Tothom que n’estigui interessat de formar-ne part, sigui de Cambrils o de qualsevol poble del voltant, pot adreçar-se al Bar Cal Bessó –situat al carrer del Carme número 6– o bé trucar als telèfons 977361860; 687 702 674 (Joan Carles Llobet) i 678 588 426 (Adolf Llaveria).

Comenta aquest article