Societat

Aquest proper dissabte s'inicia el cicle "Dies manga a Cambrils" organitzat des de l'Àrea de Joventut

Per Berta Ruiz



Cartell del cicle "Dies manga a Cambrils"
Aquest proper dissabte 27 d'octubre s'iniciarà el cicle "Dies manga a Cambrils", organitzat des de l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Cambrils, per enllaçar amb la sortida que des de fa anys s'organitza des del programa d'activitats Carretera i Manta al Saló del Manga.

La primera activitat es farà aquest dissabte al Centre Cultural, des de les 10 del matí a les 14 hores, amb la projecció de la pel·lícula La princesa Mononoke, –amb entrada lliure–i després d'aquesta projecció també es farà una xerrada que estarà oberta a tothom.

El dissabte següent, el dia 3 de novembre està previst fer la sortida al Saló del Manga que es celebra a L'Hospitalet de Llobregat. El preu de la sortida és de 5 euros i inclou el viatge amb autobús i l'entrada al Saló. Les inscripcions per aquesta sortida s'han de fer al Punt d'Informació Juvenil.
El cicle d'activitats seguirà el dia 10 de novembre amb el taller de dibuix manga que es farà al Centre Cultural, des de les 10 del matí a les 14 hores. Les inscripcions per aquesta activitat també s'han de fer al Punt d'Informació Juvenil, i el nombre de places està limitat a un màxim de 20 persones.

Marató de cinema manga

El regidor de Joventut –Jordi Savall– va explicar a Revista Cambrils Diari Digital, alguns detalls d'aquest cicle de dies manga, que també enllaçarà amb una altra activitat que es realitzarà per a la Festa Major de la Immaculada. Segons va comentar Jordi Savall, el proper dijous 6 de desembre al Cinema Rambla es farà una marató de cinema manga, amb l'emissió ininterrompuda de pel·lícules d'aquest gènere, des de les 22 hores de la nit i fins a les 10 del matí del dia següent. Durant aquesta marató de projecció de pel·lícules també està previst oferir un refrigeri a tots els assistents. D'altra banda, durant aquests tres primers dies d'activitats es faran enquestes per conèixer quines pel·lícules poden interessar més als seguidors d'aquest gènere, i configurar tot el programa de projeccions.

Comenta aquest article