Informació general

Les associacions i entitats cambrilenques celebren la primera reunió del "Cambrils solidari en pro de la Marató de TV3"

Per Berta Ruiz

Imatge de la reunió celebrada ahir al vespre a la sala d'actes del Centre Cultural

Ahir al vespre a la sala d'actes del Centre Cultural es va fer la primera reunió amb algunes de les entitats i associacions del municipi per tal de començar a organitzar les activitats del projecte "Cambrils Solidari en pro de la Marató de TV3", impulsat a través de l'Àrea de Benestar Social, Polítiques d'Igualtat i Salut, i que va comptar amb la presència de la regidora Maricel Llaveria.

Enguany, la temàtica que centrarà la Marató de TV3 seran les malalties cardiovasculars, primera causa de mort en les societats occidentals a causa de la seva incidència, prevalença i morbiditat que la converteixen en un problema de salut prioritari sobre el que cal investigar: les seves causes, la disminució dels factors de risc i la seva prevenció.

El projecte de "Cambrils solidari en pro de la Marató de TV3", fruit de la col·laboració d'associacions, entitats, centres educatius i AMPAS del municipi, posarà en marxa un any més tot un seguit d'actes, xerrades, taules rodones, sopars, concerts o venda d'objectes, arran de la iniciativa i propostes de les mateixes associacions i entitats. En aquesta primera trobada d'ahir, ja es van començar a posar en comú alguns detalls d'aquestes jornades, així com tota la informació necessària per tal de començar a preparar-ho.

Cal destacar que enguany, els actes centrals de la Marató de TV3 es realitzaran el dia 16 de desembre al Parc del Pescador, a partir de les deu del matí, tot i que a Cambrils s'iniciaran un parell de setmanes abans amb tot un seguit d'actes complementaris. Per tant, es preveu que des de l'1 de desembre i fins al dia de la Marató, les diferents associacions i entitats participants organitzin tot un seguit d'activitats per recaptar fons.
En la trobada d'ahir, es va repartir un dossier informatiu i unes fitxes que caldrà omplir amb les propostes d'activitats de cada associació o entitat. Aquestes fitxes hauran de ser entregades abans del dimecres 7 de novembre a les dependències de Benestar Social al carrer de Sant Plàcid o a través del correu electrònic bgarcia@cambrils.org quan es tracti de centres educatius i AMPAS o bé al correu mbarea@cambrils.org, en el cas d'entitats i associacions. També es pot contactar a través del telèfon 977 36 81 90. Un cop es tinguin recollides totes les fitxes dels participants s'elaborarà un díptic informatiu on s'inclouran totes les activitats. Posteriorment es repartiran els díptics per als col·lectius col·laboradors i se'n farà difusió pel municipi.

Comenta aquest article