Societat

La tercera Concentració Megatuning de Cambrils s'haurà d'esperar un any

Per Anna Fargas

Imatge de la Concentració Megatuning de Cambrils de l'any passat

La tercera edició de la Concentració Megatuning de Cambrils no es realitzarà fins l’octubre de l’any vinent. En les dues edicions anteriors la concentració, organitzada pels components del programa Megamusic de Radio Cambrils, s’havia realitzat l’últim cap de setmana d’aquest mes. Un dels membres de l’organització, Joan Ferrer, ha explicat en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital que aquest any, tot i tenir intenció de tirar endavant la tercera edició de la concentració, hi ha hagut problemes d’organització que han impedit dur-la a terme.

L’èxit i la bona rebuda dels anys anteriors ajuden a que els organitzadors confiïn en que aquest any en blanc no posi en perill la continuïtat de la concentració. Ferrer comenta que aquesta confiança es reforça amb les ganes que els participants d’edicions anteriors han expressat que tenen d’assistir a la tercera Concentració Megatuning de Cambrils. Amb només dues edicions, la concentració havia aconseguit congregar un gran nombre de cotxes, fins al punt de convertir-se en un referent en la província. Així, si la concentració de Tarragona en reunia uns 100 la de Cambrils superava els 200 cotxes; Joan Ferrer també explica que en la darrera edició van assistir participants procedents de moltes parts de l’Estat com Galícia, Jerez i, sobretot, Saragossa i Catalunya.

Pel que fa a la tercera edició, Ferrer ha avançat que es planteja la possibilitat de buscar una nova ubicació més àmplia per encabir-hi més cotxes i activitats, una possibilitat seria l’aparcament de l’Horta de Santa Maria. A més ja es pensa en noves activitats per les zones lúdiques, com podria ser un circuit de pocket bikes, a part de les que ja s’oferien com una pista d’Scalextric o una carpa de Play Station. Per tal que la futura tercera edició tingui l’èxit de les anteriors també es començarà la promoció abans repartint flyers en d’altres concentracions de Catalunya, anunciant-la en fòrums d’internet dedicats al Tuning i amb cartells promocionals.

Deu anys de Megamusic

La Concentració està organitzada per dos components del programa de radio Megamusic, Joan Ferrer i Manolo Rubio, i per Jordi Pujals. Durant aquesta temporada 2007-2008 Megamusic celebra els seus 10 anys d’emissió, és per aquest motiu que la tercera Concentració Megatuning de Cambrils serà més especial, ja que es convertirà en l’últim acte de celebració del desè aniversari de Megamusic.

A més d’aquest acte final, els membres de Megamusic actuaran com a discjockeys en diverses festes de la província. Joan Ferrer explica que Megamusic té oients més enllà de Cambrils que escolten el programa via web i, per aquest motiu, és més fàcil que els organitzadors de les festes contactin amb ells i així puguin realitzar aquests actes de celebració en tot el Camp de Tarragona.

Comenta aquest article