Esports

El Cambrils i l'Oleastrum aconsegueixen dues importants victòries

Per Redacció

Jugada corresponent al partit disputat ahir a la tarda a l'Estadi Municipal entre el Cambrils i el Vista Alegre

Futbol


Territorial Preferent

FC Cambrils 3 - Vista Alegre 1

Partit guanyat de manera clara pel Cambrils. Al minut 12 Cañas va fer el seu primer gol que servia per donar confiança al joc del Cambrils. El Vista Alegre va jugar amb molta motivació però un penal a favor del Cambrils va fer pujar el segon gol, marcat per Isma, al minut 57. Cañas, de nou, al minut 67 va fer el tercer gol que donava la tranquil·litat als locals. El Vista Alegre va marcar el seu gol en el temps de descompte.

La propera setmana el Cambrils tornarà a jugar a casa, aquest cop contra el Santfeliuenc.


Primera Territorial

Llorenç 0 - CF Oleastrum 1

Primera victòria de l'Oleastrum a l'actual temporada. L'equip cambrilenc va fer el gol, al minut 60 de partit, gràcies a una acció de Martí que va saber aprofitar una badada de la defensa contrària per a marcar. Els tres punts aconseguits ahir permeten a l'Oleastrum sortir de la zona de descens.

La propera setmana l'Oleastrum jugarà al camp del Remolins Bítem


Tercera Territorial

Riudoms 1 - Vilafortuny 0

Ensopegada del Vilafortuny al camp del Riudoms. L'equip cambrilenc va exhibir un bon joc però no va mostrar efectivitat de cara a la porteria contrària en gran part, per la baixa de Piqué i Macay, dos dels davanters titulars de l'equip.

La propera setmana el Vilafortuny juga a casa contra la Selva

Bàsquet

Sènior femení

CB Cambrils 41 - CB La Salle Reus 44

El primer equip femení del Club Bàsquet Cambrils va iniciarahir la temporada amb derrota, contra la Salle de Reus, tot i que només per 3 punts de diferència. Tot i l'ajustada derrota, el CB Cambrils va saber donar la cara, contra un dels equips més complicats de la categoria.

Futbol sala

Futsal Valls 5 - CFS Mediterrani 1

Mal partit dels cambrilencs en un encontre en què els jugadors del Mediterrani no van estar a l’alçada. L’equip mai va estar dintre del partit i el Valls va passar per damunt de l’equip, i a més s’hi va sumar un estricte arbitratge, amb la qual cosa no es poder fer res. L’únic gol del Mediterrani el va marcar Ceci.

El proper partit es jugarà el dissabte vinent al Palau Municipal d’Esports de Cambrils a les 17 hores contra l’Immaculada de Reus.

Hoquei

Cambrils CH 3 - Igualada HC 5

Dissabte el Cambrils CH va disputar al Palau Municipal d’Esports de Cambrils el partit corresponent a la sisena jornada del campionat de Primera Catalana contra l’Igualada. La primera part no va tenir cap història i es va arribar al descans amb 0-1 a favor dels visitants.

L’inici del Cambrils a la segona part va ser espectacular i en pocs minuts el Cambrils es va posar 3-1, amb gols de Jordi Carbó, Roberto Liviano i Joan Recasens, però una manca de concentració va dur el Cambrils a deixar-se remuntar el partit amb 4 gols seguits dels visitants, deixant el marcador final en 3-5.

La jornada vinent el Cambrils visita la pista del C. Olesa Pati, un equip que ve de rebre un correctiu a la pista del CP Monjos per 9-2, i posarà cara una victòria del Cambrils a Olesa.

Comenta aquest article