Informació general

El carrer de Juan Sebastián Elcano es tallarà al trànsit per obres de pavimentació

Per Redacció

Operaris reparant les rajoles malmeses al carrer de Juan Sebastián Elcano, aquest matí

A partir de d'avui, el tram sud del carrer de Juan Sebastián Elcano i una part del carrer de Miquel Planàs romandran tancats al trànsit per les obres de reparació del paviment que s'hi estan efectuant. El tram del carrer de Juan Sebastián Elcano que quedarà afectat és el que va des de Pau Casals fins a Miquel Planàs. Les obres també afectaran el tram del carrer de Miquel Planàs entre Joan Sebastián Elcano i Narcís de Monturiol.

Les obres consisteixen en la reparació d'unes rajoles malmeses. Un cop feta la reparació, es cobriran amb planxes metàl·liques durant un temps prudencial per tal de garantir l'adhesió correcta del paviment. Aquesta operació es realitzarà fins a completar la reparació de tota la zona afectada i a la nit es permetrà la circulació.

Cal recordar que les obres de pavimentació d'aquests carrers es van enllestir l'any passat i que, poc temps després, l'associació de veïns del Port ja es va queixar davant els responsables municipals del mal estat de les rajoles d'aquesta zona acabada de remodelar.

Comenta aquest article