Cultura

Aquest proper diumenge s'inicia la programació de la nova temporada de "Diumenges al teatre"

Per Redacció

La programació de la nova temporada 2007-2008 de "Diumenges al teatre" –organitzada des de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils i amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona– ja està a punt. El proper diumenge 21 d'octubre s'inicia aquest cicle amb la primera obra de teatre prevista, que serà El gran Julivert de la companyia Grappa Teatre i que es farà al teatre del casal parroquial, a partir de les sis de la tarda. La següent obra programada serà el dia 18 de novembre amb Operació A.V.I. Les aventures dels vells intrèpids, de Farrés Brothes i Cia, també al teatre del casal parroquial.

Per a la Festa Major de la Immaculada, el dia 8 de desembre, es farà la representació de l'obra El Mikado, de la companyia Zum Zum Teatre, al pavelló 2 del Palau Municipal d'Esports.

De cara a l'any 2008, segueix la programació amb l'obra Les aventures de Tom Sawyer amb la Companyia La Remoreu que es representarà el dia 20 de gener al teatre del casal parroquial i a l'hora habitual, que és les sis de la tarda.

Els mesos següents seguiran les representacions al teatre del casal parroquial: el dia 17 de febrer es farà l'obra Una paradeta particular de la companyia La Bleda; el 16 de març Gran màgiacadabra amb el Mag Lari; el 20 d'abril La lluna d'en Joan amb el Teatre Nu i el dia 11 de maig La caputxeta vermella amb el grup de Teatre Xerinola.

El preu de l'entrada de totes les representacions serà de 3 euros, excepte la que tindrà lloc el dia de la Festa Major de la Immaculada, que serà gratuïta.

Comenta aquest article