Informació general

L'Associació de Veïns del Molí de la Torre demana suport polític per acabar amb la inseguretat ciutadana

Per Redacció

Un moment de la concentració que  els veïns del Molí de la Torre van realitzar el passat 6 d'octubre per reclamar més seguretat i controls policials

L’Associació de Veïns del Molí de la Torre a través d'un comunicat que han fet arribar a Revista Cambrils Diari Digital vol agrair la participació de totes les persones que van assistir el passat dissabte 6 d'octubre a la concentració per reclamar més seguretat i més control policial, després dels dos robatoris silenciosos que van patir el passat 3 d'octubre dos habitatges del barri.
 
Després d'alguns comentaris que els lectors han realitzat en la notícia sobre la manifestació publicada a Revista Cambrils Diari Digital el passat dilluns 8 d'octubre, l'Associació de Veïns vol concretar algunes qüestions. Segons el comunicat, l’objectiu de la concentració era reclamar l’atenció dels organismes públics, davant la possible nova arribada d’atracaments, com els que el barri va patir ara fa uns mesos. Per altra banda, en el comunicat es posa de manifest que el motiu principal pel qual es va organitzar la manifestació era perquè "calia respondre amb rapidesa als dos atracaments que es van produir la setmana passada".
 
L'Associació recorda en el comunicat que és "apolítica, com està escrit en els nostres estatuts" i que es respecta tots els partits polítics "i amb tots tenim el mateix tracte". D'altra banda, consideren que el suport de les forces polítiques és fonamental per als interessos dels veïns.

Pel que fa a la qüestió de les càmeres de vídeo per millorar la seguretat ciutadana, l'Associació de Veïns creu és una més de les seves propostes "si l’Ajuntament l’acceptés, seria sotmesa a l’aprovació de tots els veïns, que democràticament decidirien".
 
Finalment en el comunicat s'assegura que dins l’Associació i la seva Junta "existeix un bon clima de treball, totalment apolític, on tothom exposa les seves opinions i pot treballar desinteressadament per la millora del barri del Molí de la Torre".  Per aquest motiu l'Associació posa de manifest que la Junta és oberta a tot el veïnat i fa una crida a la participació voluntària dels veïns en la propera Junta General, que es convocarà properament. 

El comunicat ha estat escrit en català i en castellà amb la voluntat de tancar el debat que també s'ha generat a través dels comentaris a les notícies publicades a Revista Cambrils Diari Digital en què es criticava el fet que els cartells de la manfiestació estiguessin escrits en castellà ("Atracos, no"). Valentín Salto, membre de l'Associació, assegura que es va fer sense pensar i que lamenta que hi hagi gent que s'hagi pogut molestar, i afirma que ho tindran present de cara a properes accions.
§ Enllaç a les notícies publicades a Revista Cambrils Diari Digital§ Els veïns del Molí de la Torre surten al carrer per demanar més seguretat en el seu barri

Dos habitatges del Molí de la Torre són assaltats per una banda de lladres silenciosos

Comenta aquest article