Informació general

La Borsa de Treball de l'Ajuntament ha tramitat en l'últim semestre un total de 659 llocs de treball

Per Redacció

La Borsa de Treball Municipal de Cambrils (BTM), gestionada des del departament de Polítiques Actives d’Ocupació de l’Ajuntament, ha tramitat, en l’últim semestre, 659 llocs de treball, i ha aconseguit un nivell d’inserció superior al 34%. En relació a la demanda,  durant el mateix període s’han inscrit 429 nous usuaris, que han confiat a poder optar a un lloc de treball mitjançant la intermediació de la BTM fins al juny. Segones les dades del servei, el percentatge de satisfacció dels usuaris de la BTM demandants de feina ha superat el 78% i el de les empreses el 82%.

La BTM és un servei d’intermediació laboral municipal totalment gratuït que pretén facilitar el contacte entre persones que busquen feina i empresaris necessitats de recursos humans. Aquest servei s’adreça a treballadors en actiu i en atur de Cambrils i rodalies i a empreses que busquen treballadors.
 
Per inscriure’s s’ha de concertar cita prèvia a través del telèfon de l’OAC, al 977 794579, o al 010. Una altra forma de posar-se en contacte amb la BTM és enviant un correu electrònic a BTM@cambrils.org, omplint el formulari que trobareu a la web de l'Ajuntament <www.cambrils.org> o personant-se a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà. Una vegada inscrit, s'ha de mantenir activat el currículum contactant amb la BTM almenys una vegada cada 3 mesos sense necessitat de cita prèvia.

Comenta aquest article