Informació general

Diverses obres en la via pública afectaran la circulació de vehicles durant els propers dies

Per Redacció

L'avinguda del Baix Camp estarà tallat per obres tota la setmana en sentit sud

Durant els propers dies està previst que es realitzin una sèrie d'obres en la via pública que afectaran la circulació en algunes vies de la població.

Aquesta mateixa setmana, entre els dies 8 i 11 d'octubre, s'estan realitzant treballs de reparació i connexió del clavegueram a l'avinguda del Baix Camp, en la seva intersecció amb el passeig de La Salle. En el tram comprès entre aquest punt i el carrer de l'Oli, s'ha tallat la circulació a l'avinguda del Baix Camp en sentit a l'N-340. D'altra banda, restarà oberta la circulació en sentit contrari, és a dir, per als conductors que vinguin per l'avinguda del Baix Camp en direcció al passeig de La Salle.
 
Les rutes alternatives per accedir al Barri Antic es faran per l'avinguda d'Adelaida, i la sortida dels vehicles a l'N-340 s'haurà de fer a través del carrer de Barcelona o del carrer del Molí de les Tres Eres.

Obres de pavimentació a l'avinguda d'Adelaida

D'altra banda, la propera setmana, entre els dies 15 i 20 d'octubre, es realitzaran les obres de pavimentació a l'avinguda d'Adelaida. Per aquest motiu hi haurà talls de circulació en aquesta via que afectaran en només un sol sentit, el de sortida a l'N-340; mentre que l'accés a Cambrils restarà obert. Per això, la ruta alternativa de sortida a l'N-340 s'haurà de fer pel carrer del Molí de les Tres Eres –en direcció a Barcelona– o pels carrers de Barcelona i el Camí de la Creu –en sentit València–.

Comenta aquest article