Informació general

Turisme de Cambrils acull un operador turístic dels Estats Units en una visita per la Costa Daurada

Per Redacció

Des d'ahir dilluns 8 d'octubre i fins demà dimecres dia 10, un operador turístic dels Estats Units especialitzat en viatges culturals visitarà diferents poblacions de la Costa Daurada, entre les quals hi ha Cambrils.

L'agenda i el recorregut d'aquest fam tryp va a càrrec de Catatour, una agència que organitza viatges especialitzats relacionats amb el turisme rural, la gastronomia, el vi o la cultura. El recorregut d'ahir dilluns va finalitzar a Cambrils i des del Patronat de Turisme es va organitzar una visita pel barri marítim del port i un sopar al restaurant Aquamar.

Segons la regidora de Turisme –Anna López–, "el suport a aquestes iniciatives és molt important, ja que creiem que aquestes accions promocionals són el millor reclam per tal que els periodistes i professionals del sector coneguin la nostra zona. Estem convençuts que aquesta agència americana marxarà al seu país amb un molt bon regust de boca". D'altra banda, Anna López també afirmava que, "tot i ser conscients de la distància de la nostra zona amb el seu país, cada cop són més importants els viatges especialitzats en cultura i tradicions que tenen un públic molt definit i fidel".

Comenta aquest article