Esports

El Club Handbol Cambrils encara la nova temporada amb l'objectiu de reforçar la seva base

Per Xavier Solano

Imatge d'un dels partits del VI Memorial Vicens Andreu, organitzat pel Club Handbol Cambrils que es va disputar el passat 22 de setembre

El Club Handbol Cambrils inicia la nova temporada 2007-2008 plena d'il·lusions, i una vegada més, amb el repte que l'equip sènior masculí del club pugui aconseguir l'ascens de categoria. Per a aquest nou repte, es comptarà amb el mateix conjunt de la temporada passada i el reforç de tres jugadors provinents de l'equip juvenil que l'any passat van disputar i van fer un bon paper en la Lliga Catalana. A més, també hi ha la possibilitat de fitxar sis jugadors del Club Handbol Tarragona que s'han quedat sense equip, i que reforçarien encara més l'equip, entrenat un any més per Agustín Tortosa.

El primer partit de la temporada per a l'equip sènior masculí del Club Handbol Cambrils serà el proper cap de setmana, en camp contrari a la pista del Vilanova. Enguany, l'equip cambrilenc ha quedat enquadrat en un grup amb equips de la zona sud de Barcelona, i amb el Riudoms i el Tortosa de la demarcació de Tarragona.

Potenciar la base del club

Enguany, el Club Handbol Cambrils vol potenciar els equips de la base, i es comptarà a banda de l'equip sènior masculí, amb un equip infantil masculí i amb un equip infantil femení després de molts anys sense comptar amb cap equip femení. També es continuarà treballant la base del club amb els equips alevins a les escoles CEIP Marinada, CEIP Joan Ardèvol i CEIP Guillem Fortuny. Amb aquest reforç de la base, es veu complert un dels objectius principals del club i de la seva presidenta, Carmen Vera, perquè la base sigui el motor del club.

Comenta aquest article