Societat

Festa

Els concerts a l'escenari d'Horta de Santa Maria enceten els actes de la Festa de la Primavera

La Festa de la Primavera continua avui amb actes, aquest mati, com els tallers familiars de guarniment de quatre fonts i, a la tarda, amb la ruta de les fonts en bicicleta

Per Redacció

El Dj Frank de la May, ahir, en el concert del vespre
El Dj Frank de la May, ahir, en el concert del vespre | Lluís Rovira i Barenys

La Festa de la Primavera, ajornada ara fa un mes a causa del mal temps, va encetar, ahir al vespre el primer dels actes. Es tractava dels Concerts de Primavera a l’escenari que es va muntar al passeig d’Horta de Santa Maria, al costat mateix de l’Ateneu Juvenil. La música la van posar els diferents Dj que van passar per l’escenari. Es va iniciar amb el Dj Nom que va punxar música per a tota la família i va seguir el Dj Frank de la May, amb música per al públic jove.

A la nit es va celebrar la Gran Festa Remember Black Bear amb l’Aperblack Dj, un concert que va aplegar molta gent amb ganes de retrobament i de recordar la música dels anys 70, 80 i 90, que diferents generacions van poder ballar a la Black durant quatre dècades.

Un percentatge de la recaptació del servei de barra, que va anar a càrrec de l'associació Els Molla'ls, es destinarà a dues causes solidàries: Cambrils Pels Valents i Swim for ELA.

Força ambient a la Gran Festa Remember Black Bear (Foto: Elena Martí)

Avui, la festa continua al voltant de les fonts

La Festa de la Primavera continua avui amb actes, aquest mati, com els tallers familiars de guarniment de quatre fonts, des de les 10.30 a les 13 hores. A la Font del Centenari el taller serà impartit pel taller Traç Espai Creatiu; a la font de la plaça de la Vila, el taller anirà a càrrec del taller ChicShop.cat; a la font de la plaça de la Constitució serà impartit pel taller de música i pintura Bali Cejas i, a la font Marcel·lí Domingo –al Port– anirà a càrrec del Taller de pintura Nuri Mariné.

A la tarda, a partir de les 18 h, es farà la ruta de les fonts en bicicleta. Se sortirà des de la Font del Centenari i es farà un recorregut per les quatre fonts guarnides durant aquest matí. El recorregut finalitzarà davant del Port on hi haurà berenar per a tots els participants que vagin engalanats de primavera.

 

Comenta aquest article