Esports

Torneig

La Costa Daurada acollirà el torneig de futbol sala formatiu més gran d'Europa

Més de 3.500 esportistes i familiars s'allotjaran en hotels de Salou i Cambrils, que també acollirà partits de la competició

Per Redacció

Totes les administracions implicades celebren l'impuls del turisme esportiu
Totes les administracions implicades celebren l'impuls del turisme esportiu | Cedida

Del 14 al 16 de juny la Costa Daurada serà la seu de la 5a edició del torneig ASB Futsal Costa Daurada on es preveu l'assistència de més de 150 equips de futbol sala de diferents països i de totes les categories formatives, des de prebenjamins, fins a juvenils. També hi haurà competició d'equips femenins.

Els equips vindran de Catalunya, Balears, Aragó, Madrid, Castella i Lleó, Castella la Manxa, França, Anglaterra, Andorra, Italià, Finlàndia, Brasil i Austràlia. Els més de 3.500 esportistes i familiars s'allotjaran en hotels de Salou i Cambrils i els partits es realitzaran en 22 pistes de pavellons del Tarragonès i Baix Camp, concretament a Tarragona, Reus, Salou, Cambrils, Riudoms, El Morell i La Canonja.

Josep Masip, CEO d’Around Sport Barcelona (ASB) –l'empresa organitzadora–, ha presentat altres tornejos que es realitzaran pròximament a la Costa Daurada. Més concretament, Masip ha explicat que “la 3a edició de la F7 International Cup de futbol, un torneig de futbol 7 per a adults, es disputarà a Salou del 31 de maig al 2 de juny i comptarà amb 80 equips participants de Catalunya, Espanya, Portugal, Polònia, Brasil i Uruguai. S’hi esperen unes 1.000 persones entre jugadors i familiars. Per altra banda, la 2a edició de la F5 Internacional Cup, un torneig de futbol sala amateur amb 16 equips participants procedents de Catalunya, Aragó, Madrid, Navarra, Euskadi i Portugal, se celebrarà del 7 al 9 de juny a Reus”.

Iris Castell, vicepresidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, ha informat que a través del Pla Conjunt de Promoció continuaran impulsant la Costa Daurada “com una destinació líder en turisme esportiu”. Per la seva part, Berta Cabré, presidenta de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona, s'ha msotrat satisfeta per l'impulsa que està tenint el turisme esportiu: “tenim unes instal·lacions esportives i uns allotjaments totalment preparats per organitzar aquests campionats, des del Pla de Promoció Conjunt, ho seguirem dinamitzant”.

Comenta aquest article