Societat

Gastronomia

Joan Bosch i Sergi Palacín reben una menció especial de l'Acadèmia de Gastronomia de Tarragona

L'acte, que es va celebrar al Castell de Vilafortuny el passat dimecres, també va servir per becar dues estudiants de l'Escola d'Hostaleria i Turisme

Per Redacció

L'Acadèmia va reconèixer cinc premis, un reconeixement a la trajectòria i cinc esments especials
L'Acadèmia va reconèixer cinc premis, un reconeixement a la trajectòria i cinc esments especials | Cedida

L’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona va tornar a guardonar, el passat dimecres 22 al vespre al Castell de Vilafortuny, la gran tasca de l’excel·lència culinària de la demarcació de Tarragona. Dirigida per la seva presidenta, Ana Vilallonga, l'Acadèmia va reconèixer aquests 2024 cinc premis, un reconeixement a la trajectòria professional i cinc esments especials.

Durant aquest esdeveniment, que va aplegar prop de 120 assistents, també es van obsequiar dues beques de formació a dues alumnes de l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils. Les premiades van ser Carla Moreno, estudiant del Grau Mig de Cuina i serveis; i Lara Fernández, estudiant del Grau Superior de Qualitat en la Indústria Alimentaria.

Llistat de guardonats

La novena edició dels guardons va tingut diferents protagonistes que recorren la geografia del Camp de Tarragona i Les Terres de l’Ebre:

- Premi Especial Antón Pont Amenós per la Gran Festa de la Calçotada de Valls - Cambra de Comerç de Valls.

- Premi Millor Producte de la Terra a les mandarines clementines de les Terres de l’Ebre Indicació Geogràfica Protegida (IGP).

- Premi Millor Producte del Mar als musclos del Delta de l'Ebre.

- Premi Millor Restaurant Visitat al restaurant CITRUS del Tancat (Alcanar).

- Premi al Millor Celler a Celler Vinyes Domènech (DO Montsant).

- Reconeixement a la trajectòria professional a l'Hostal Sport de Falset, per la quarta generació de trajectòria professional, des de 1923

- Mencions especials pel restaurant Can Bosch de Cambrils; Jose (restaurant Les Coques de Tarragona); Sergi Palacín del restaurant HIU de Cambrils; Moha Quach del restaurant El Terrat i Antonio Sánchez, Catalina Puertas, Dani Sánchez i Paula Sánchez, del restaurant El Gordo 2 de Tarragona.

Joan Bosch, recollint la seva menció especial (Foto: Cedida)

 

Comenta aquest article