Esports

Hoquei patins

Còmoda victòria del Cambrils CH a la pista de l'Amposta

Aquest proper diumenge a la tarda, el Cambrils CH, que és setè a la classificació, disputarà el darrer partit de la competició al Palau Municipal d'Esports i ho farà davant el CP Calafell, el segon classificat

Per Redacció

Imatge del partit disputat entre el Cambrils i l'Amposta, a la primera volta de la competició
Imatge del partit disputat entre el Cambrils i l'Amposta, a la primera volta de la competició | Cristina Sierra

Segona Catalana - Grup A

CHP Amposta 3 - Cambrils CH 6

 

El partit va començar amb els dos equips mostrant-se molt de respecte, mantenint la possessió de la bola i seleccionant quan s'havia d'encarar la porteria contrària, mirant de no cedir contres. En aquest context, Roger va aprofitar una falta directa per fer el 0-1. El partit seguia igualat però a falta de 6 minuts pel descans Marcel feia el 0-2 i el següent atac Pere feia el tercer gol a favor dels cambrilencs.

Als 3 minuts de la segona part, Albert feia el quart gol i 30 segons després, Pere feia el 0-5. L’Amposta va pujar línies i va tenir un penal a favor que Felipe va aturar als 5 minuts de la represa. Dos minuts després, els locals feien el primer gol a un Cambrils que li costava sortir amb la bola controlada i a 16 pel final rebien el 2n. Una blava a l’Amposta va donar una mica d’aire als visitants que, tot i no fer gol a la directa, Pol si que el feia a manca de 10 pel final. El partit estava totalment controlat pels cambrilencs, que veien com a falta de 4 minuts pel final l’Amposta feia el 3-6 definitiu.

Aquest ha estat el penúltim partit de lliga i el darrer fora de casa. Aquest proper diumenge a la tarda, el Cambrils CH disputarà el darrer partit de la competició al Palau Municipal d'Esports i ho farà davant el CP Calafell, el segon classificat. El Cambrils CH ocupa la setena posició, una posició que només es veu amenaçada pel Reus Ploms, que es troba a un punt dels cambrilencs, i que aquest cap de setmana juga a la pista del líder, el CE Vendrell.

 

Comenta aquest article