Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Festa

La Feria Rociera de l'Hospitalet de l'Infant se celebrarà els dies 31 de maig i 1 i 2 de juny

Amb diverses actuacions de música i ball, un espectacle infantil i un espectacle eqüestre, una paella popular com a novetat, inflables, atraccions de fira i altres atractius

Per Redacció

Imatge de l'espectacle eqüestre de l'any passat d'Ariadna de la Calle
Imatge de l'espectacle eqüestre de l'any passat d'Ariadna de la Calle | Cedida

La Plaça dels Pins de l'Hospitalet de l'Infant acollirà la Feria Rociera els dies 31 de maig i 1 i 2 de juny. Aquest esdeveniment organitzat per l'Associació Rociera de l’Hospitalet de l'Infant, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, començarà el divendres 31 de maig a les 21:00 h i finalitzarà el diumenge 2 de juny a les 22 h.

Es tracta d’una festa adreçada a tothom, tant als socis i sòcies de l’entitat organitzadora, que disposaran de gairebé una desena de casetes al recinte; com als que no en formen part. Per aquest motiu, el programa d’actes inclou actuacions de ball de diversos grups de sevillanes i de flamenc (Escola África Aguilar, Nuevos aires de Miami i La niña de Triana), música a càrrec del grup Menta y Limón (de Montilla), del grup local Papá Canalla i dels djs locals Dani Candela i Óscar Sánchez; un espectacle infantil («Trusky y Lulú, los científicos», de la companyia Toc de Gresca, una missa rociera amb el Coro Rociero de l’Hospitalet de l’Infant i un espectacle eqüestre de l’Escola d’Equitació Manuel Villamayor.

Enguany, com a novetat, s’oferirà una paella popular (el diumenge al migdia). Els tiquets es poden comprar a Electrodomésticos Zambudio fins al 29 de maig per un preu de 8 euros.

En el programa d’actes d’enguany també destaca l’espectacle «El secret de la unió», previst per al dissabte 1 de juny, a les 21:30 h, amb Patricia i Sara, el grup Las taconcitas i els tabalers dels Diables de l’Hospitalet de l’Infant.

A més, hi haurà inflables i atraccions de fira i servei de bar i restauració a càrrec dels establiments Single Fin, La Villa, Canalla i Doña Marta.

Comenta aquest article