Atletisme

Els atletes del Club Atletisme Cambrils competeixen al campionat territorial i a la VI Cursa de Comaigua

La pista municipal d'atletisme de Cambrils va acollir la competició territorial mentre que la cursa es va disputa a Alforja

Atletes cambrilencs al campionat territorial
Atletes cambrilencs al campionat territorial | Cedida
El passat cap de setmana, atletes del Club Atletisme Cambrils van participar en diferents competicions. El dissabte es va disputar el campionat territorial sub10, sub12, sub14 i sub16 a la pista municipal d'atletisme de Cambrils amb els següents resultats:

En la categoria sub10, Federico Tibamoza va ser setè en els 60 metres llisos i cinquè en els 400 metres llisos; Èlia Bayón va ser primera en els 60 metres llisos i primera en salt d'alçada; Naia Guinart va ser tercera en els 60 metres llisos i setena en salt d'alçada; Cèlia Gómez va ser quarta als 60 metres llisos, cinquena en alçada i segona en 400 metres llisos; Arlet Armengol va ser vuitena en els 60 metres llisos i quarta en alçada.

En la categoria sub12, Biel Quintana va ser novè als 60 metres llisos; Oriol Guinart va ser tercer als 2.000 metres llisos i cinquè en llançament de pes; Martina Gómez va ser tercera als 60 metres llisos i cinquena en pes; Bruna Gené va ser quarta als 60 metres llisos i tretzena en pes; Lola De San José va ser sisena als 60mll i segona en pes; Berta Silvestre va ser segona als 2.000 mll posició; June Atienza va ser setena als 2.000mll posició i catorzena en pes.

En sub14, Eidan Ruiz va ser quart als 150 mll; Joan Marco va ser quinzè als 150mll i dotzè en llargada; Daniel Cabau va ser desè en llargada i setena en javelina; Clàudia Espinosa serà desena als 150mll i divuitena en llargada; Leonora Sanz va ser catorzena als 150mll i 19a en llargada. Vega Alonso va quedar en el lloc 30 als 150mll i en el 29 en salt de llargada.

En sub16, Silvia Garcia (17a) en 300 mll posició 17 i primera en javelina; Nora Barriola 15a als 300mll i 2a en alçada; Marta Molina va ser 19a als 300mll i Zoe Dorado va ser 7a als 1000 mll posició.

En la categoria absoluta: Anna Tarragona va quedar en el lloc 21 als 100mll i en el lloc 12 als 200mll. Jana Gil va quedar en la posició 19 als 100 mll i 6a als 200 mll. Daniela Vallvé va ser 24a als 100mll; Marianna Dia va ser 25a als 100mll; Anna Duran va ser 10a en disc. Lucas Buj va ser 11è als 100mll, 3r als 300mll i 3r en javelina. Zhengjie Zhu va ser 9a als 100mll i 8a als 200mll; Guillem Gómez va ser 15è als 100mll i 6è als 200 mll. Pedro Gutiérrez va ser 18è als 100mll i 9è als 200mll. Clàudia Nolla va ser 5a als 100mll i 4a en alçada. Marta Molina va ser 17a als 100mll.

L'endemà diumenge es va disputar la VI Cursa Comaigua a Alforja. En adults, Alfonso Gómez va ser 5è, Juan Francisco Guinart va ser 6è i David Alonso 8è. En la categoria aleví, Oriol Guinart va ser 1r, Emma Gómez 2a i Vega Alonso 3a. En benjamí, Martina Andrada va ser 1a i, en prebenjamí, Federico Tibamoza va ser 1er i Celia Gómez 1a.
Atletes de Club Atletisme Cambrils a Alforja (Foto: Cedida)