Esports

Handbol

L'equip sènior del CH Cambrils es juga la permanència aquest cap de setmana contra La Salle Bonanova

Per altra banda, l'equip infantil del club es jugarà ser campió de lliga en una final a quatre, aquest cap de setmana, a Castellbisbal

Per Redacció

Imatge d'un partit d'aquesta temporada del CH Cambrils
Imatge d'un partit d'aquesta temporada del CH Cambrils | Andreu Dalmau
Aquest proper cap de setmana serà molt intens per a dos equips del Club Handbol Cambrils. En primer lloc, l'equip sènior es juga la permanència a la Segona Catalana en un doble enfrontament contra La Salle Bonanova. El primer partit serà dissabte 25 de maig a les 20.15 hores al Palau Municipal d'Esports de Cambrils i, l'endemà diumenge a les 19 hores, es disputarà el partit de tornada a Barcelona. En aquest doble duel, els cambrilencs lluitaran per seguir competint, un any més, a Segona Catalana.

L'equip infantil es juga ser campió de lliga en una final a quatre

L'altre focus d'atenció estarà a Castellbisbal on l'equip infantil masculí jugarà la final a quatre per a ser campió de lliga de la Segona Catalana. L'equip cambrilenc –que ha quedat primer del seu grup– s'enfrontarà dissabte a les 11 hores al Pavelló de Castellbisbal (seu de les finals) a l'Handbol Berga i, diumengem depenent del resultat jugaria pel tercer o pel quart lloc a la final a la mateixa seu.

Comenta aquest article