Esports

Salvament

La platja del Regueral acull el campionat de Catalunya de Salvament i Socorrisme

Les proves s'han disputat el dissabte i el diumenge d'aquest darrer cap de setmana

Per Redacció

Una de les proves del Campionat de Salvament i Socorrisme, aquest passat diumenge al matí
Una de les proves del Campionat de Salvament i Socorrisme, aquest passat diumenge al matí | Lluís Rovira i Barenys

La platja del Regueral, en l'espai a tocar de l'espigó del Port, va acollir, aquest passat cap de setmana, el Campionat de Catalunya de Salvament i Socorrisme. El dissabte 18 de maig va ser el torn de les categories benjamí-aleví, infantil i cadet mentre que el diumenge 19 de maig es van portar a terme les proves de les categories juvenil, júnior, absolut i màster. El Campionat va estar organitzat per la Federació Catalana de Salvament i Socorrisme.

A la classificació general de les categories superiors, des de juvenil fins a màster, va guanyar el Club Natació Reus Ploms i el segon lloc, a pocs punts de diferència, va ser pel Club Amics de Riudoms. El tercer lloc va ser pel Club Natació Banyoles. Pel que fa a les categories de menor edat, les compreses entre prebenjamí-aleví i cadet, el triomf a la classificació general va ser, també, pel Club Natació Reus Ploms, mentre que el segon i el tercer lloc van ser pel Club Natació Salou i el Club Amics de Riudoms, respectivament.

El campionat de Catalunya de Salvament i Socorrisme es va disputar en aigües cambrilenques, aquest passat cap de setmana (Foto: Berta Ruiz)

 

Comenta aquest article