Informació general

ÚLTIMA HORA: Els veïns del Molí de la Torre convoquen una manifestació per demà reclamant més seguretat

Per Lluís Rovira i Barenys

Els atracaments que van patir dos habitatges del Molí de la Torre han posat de nou el barri en alerta. L'associació de Veïns del Molí de la Torre ha convocat una manifestació per a demà dissabte a la 1 del migdia, al carrer d'Eladi Homs, al costat de la rotonda d'entrada al barri des del vial del Cavet. La concentració es preveu que tingui una durada de 30 minuts.

Per totes les cases del barri s'han repartit uns fulls de convocatòria de la manifestació de demà en els quals s'argumenten els motius de la concentració. En el full hi diu, primer que tot, que "la teva presència és fonamental per aconseguir un augment del control i coordinació de la Policia Local, Guàrdia Civil i Mossos d'Esquadra".

Inseguretat

En el segon punt es demana que l'Ajuntament "prengui consciència de manera seriosa de la inseguretat que patim sobretot els barris perifèrics". En el tercer punt de la convocatòria hi diu que "els polítics catalans i estatals posin l'èmfasi en els autèntics problemes dels ciutadans, la inseguretat és el primer".

Finalment, en el punt número quatre, es diu que "tot el que hem aconseguit al nostre barri, poc o molt, ho devem a la col·laboració de tots els veïns, socis o no. La nostra presència al carrer i als mitjans de comunicació ha estat, i esperem que sigui, efectiva".

A banda d'aquesta acció, aquesta tarda hi ha una reunió entre representants del barri i la regidora de Protecció Ciutadana i el cap de la Policia Local.

Comenta aquest article