Nova patacada del FC Cambrils en el darrer partit de la temporada fora de casa

El Reus de Tota la Vida va marcar 9 gols i els cambrilencs n'han encaixat 15 en els darrers dos partits

Imatge del partit d'anada entre el FC Cambrils i el Reus de Tota la Vida
Imatge del partit d'anada entre el FC Cambrils i el Reus de Tota la Vida | Cristina Sierra

Quarta Catalana - Grup 29

Reus de Tota la Vida FC 9 - FC Cambrils 1

El FC Cambrils s'ha deixat anar en els darrers partits d'aquesta temporada. El passat cap de setmana, darrer encontre fora de casa, al camp del Reus de Tota la Vida, i nova patacada contra un rival que lluita per entrar al playoff d'ascens. Els cambrilencs, en canvi, no es juguen res i van visitar reus amb només 13 jugadors de camp.

Tot i això, els de Cambrils van començar el partit amb bon peu, avançant-se en el marcador mitjançant Said. Els blanc i blaus van aguantar el resultat fins la mitja hora de partit i, aleshores, es van enfonsar completament. Al minut 35, Yuness Messaoudi marcava el gol de l'empat i el primer del seu compte personal. Abans del descans, els reusencs s'avançaven 2-1 i s'allunyaven en el marcador amb el 3-1, tots dos obra d'Aboubacar Tounkara.

A la segona part el Reus no aixecaria el peu de l'accelerador i marcaria un gol rere l'altre: als minuts 50, 52, 57, 60 i 77. Tots cinc obra del mateix jugador, Yuness Messaoudi, que se'n va anar a casa havent marcat sis gols en total. Per si el marcador no fos suficientment gruixut amb el 8-1, Mourad marcava de penal al 87 per certificar la pitjor derrota de la temporada del FC Cambrils que, en els darrers dos partits, ha encaixat 15 gols.

El proper cap de setmana, el FC Cambrils tanca la temporada davant la seva afició jugant contra el Santes Creus, equip de la part alta.