Informació general

El regidor d'Esports confia que el mes de febrer es puguin utilitzar els nous camps de futbol

Per Berta Ruiz

Aspecte de les obres dels dos nous camps de futbol, a la zona esportiva de l'Estadi Municipal

Les obres dels dos nous camps de futbol de gespa artificials situats al costat de la zona esportiva de l'Estadi Municipal continuen. En aquesta zona on s'estan fent els camps hi ha les restes de l'antic abocador la qual cosa ha alentit, en alguns moments, el ritme d'obres ja que s'han hagut de fer diferents informes geotècnics de la zona. En declaracions a Revista Cambrils Diari Digital, el regidor d'Esports –Joan Recasens– va detallar alguns detalls de l'actual estat de les obres. Segons Recasens, les obres avancen, tot i que s'espera que properament Fecsa retiri un transformador per tal continuar els treballs sense cap impediment. D'altra banda, el regidor d'Esports també explicava que s'està treballant en el tema dels vestidors, per tal d'instal·lar-ne uns de tipus de provisional.

El regidor d'Esports afirmava que, segons l'empresa, els dos nous camps de futbol de gespa artificial podrien quedar enllestits al novembre o al desembre. Tot i això, Recasens confiava en poder començar a utilitzar aquestes instal·lacions a partir dels mesos de gener o febrer de 2008.

Reordenació de la zona esportiva

També s'està treballant en la reordenació de tota la zona esportiva situada a l'entorn del Pinaret, la pista d'atletisme i fins arribar a l'actual zona esportiva municipal. Sobre aquesta qüestió, Joan Recasens va comentar que s'està treballant en l'adequació d'una pista de tir amb arc, allunyada dels camps de futbol, per tal que els clubs de futbol i de tir amb arc puguin solucionar els problemes d'espai que patien durant els entrenaments d'uns i altres. Segons Recasens, ara ja es disposarà de l'espai suficient per habilitar un espai per al Club d'Arquers Cambrils.

Comenta aquest article