Informació general

Aquest diumenge s'inicia la 14a edició del Cicle de Concerts de Música Vocal organitzat per la Coral Verge del Camí

Per Redacció

Concert de Nadal de la Coral Verge del Camí, el desembre de l'any passat

El proper diumenge dia 7 d’octubre a les 20 hores a l’ermita de la Mare de Deu del Camí començarà la catorzena edició del Cicle de Concerts de Música Vocal organitzat per la Coral Verge del Camí de Cambrils. En aquesta ocasió serà el torn del prestigiós cor de les Terres de Lleida, el Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados de Lleida, que sota la direcció del cerverí Xavier Puig interpretarà el seu programa “A tot cor”.

El cicle també comptarà amb tres concerts més durant el darrer trimestre de l’any. El dissabte 3 de novembre a les 20 hores serà el torn del Coro Rutuli Cantores de Roma que interpretarà un programa de polifonia religiosa sota la direcció del mestre Constantino Savelloni. El diumenge 2 de desembre a les 20 hores, tindrà lloc el concert amb el Cor de la Universitat Rovira i Virgili, que oferirà un programa per dos cors sota la direcció de Montserrat Ríos i tancarà el cicle la Coral Verge del Camí, el dia 23 de desembre a les 20 hores, amb el director convidat Tomàs Grau interpretant obres de Buxtehude, Jenkins i Oltra.

Segons el president de la Coral Verge del Camí , Fernando Sarasa, “volem consolidar aquesta proposta un any més i acostar la música vocal a Cambrils i poblacions de l’entorn amb grups d’un alt nivell i rellevància dins el panorama coral. Des de la seva fundació l’any 1968, la nostra entitat programa concerts i des de fa 15 anys en forma de cicle per donar més estabilitat a aquesta oferta. Convidem tothom a gaudir d’aquests concerts.”

Tots els concerts, que es realitzaran al santuari de la Mare de Déu del Camí seran gratuïts i compten amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, la Parròquia de Santa Maria i estan realitzats en conveni amb la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils.

Comenta aquest article