Informació general

Top manta

L’Ajuntament comptarà amb l’ajuda de l’Associació per a la Defensa de la Marca per continuar frenant la venda ambulant

Aquesta entitat es dedica a assessorar institucions en la lluita contra aquest fenòmen que creix en època estival

Per Redacció

Tanca col·locada al passeig litoral de Sant Pere, aquest passat dijous, per tal d'impedir la instal·lació dels venedors del top manta
Tanca col·locada al passeig litoral de Sant Pere, aquest passat dijous, per tal d'impedir la instal·lació dels venedors del top manta | Lluís Rovira i Barenys

L’Ajuntament continua buscant maneres de frenar la venda ambulant per diversos flancs. Després que dijous es comencés amb un dispositiu per frenar el trànsit de vianants al passeig de Cap de Sant Pere, avui s’ha pogut saber que el consistori també ha començat a treballar amb l’Associació per a la Defensa de la Marca (ADEMA).

L’objectiu comú és “buscar solucions a la problemàtica de la venda ambulant de falsificacions i impulsar actuacions i campanyes conjuntes per aturar aquest fenomen que creix durant l’època estival”, tal com explica l’Ajuntament en una nota de premsa. El consistori recorda que els productes falsificats no compleixen cap control de qualitat i sanitari i que, tant la distribució com la venda d’aquests productes constitueix un delicte penal i administratiu.

Entre els associats d’ADEMA hi ha marques tan conegudes com Nike, Renault, Tous, Telefònica, Adidas o Lacoste, entre d’altres.

Comenta aquest article