Esports

Ciclisme

La platja del Regueral acollirà, aquest cap de setmana, la Copa d'Espanya de Trial

La sisena edició comptarà amb la presència de reconeguts esportistes com Vera Barón, Alejandro Montalvo o Borja Conejos

Per Cristina Sierra

Camí Mendoza i Àngel Batlle, ahir a la roda de premsa
Camí Mendoza i Àngel Batlle, ahir a la roda de premsa | Cristina Sierra

Aquest proper cap de setmana, Cambrils acollirà, per sisè any consecutiu, la Copa d'Espanya de Trial. Serà el quart cop que aquesta competició es fa a la platja del Regueral, on ja s'ha començat a fer el muntatge amb contenidors, troncs o tubs de formigó per tenir-ho tot a punt pel diumenge 5 de maig. A més, s'emmarcarà en la celebració del CambriBike, que s'iniciarà divendres i finalitzarà diumenge.

Ahir al matí, la regidora d'Esports, Camí Mendoza, i l'excampió del món de l'especialitat i director tècnic de la prova, Àngel Batlle, van presentar en roda de premsa l'esdeveniment, que comptarà amb la participació de prop de 140 pilots de moment, ja que les inscripcions encara no s'han tancat. Mendoza va voler agrair a Batlle i al club de Bike Trial la seva implicació en l'organització d'aquesta competició que ajuda a reforçar al municipi com a destinació de turisme esportiu, en concret, del ciclisme a nivell estatal. "Des de les regidores d'Esport i Turisme farem enguany més de 60 esdeveniments esportius on participaran més de 30.000 esportistes", va destacar.

Per la seva part, el director tècnic va referir-se al "marc incomparable" on es fa la prova, un espai que agrada tant a participants com a públic. "És la competició d'Espanya que té més públic. És una molt bona imatge per la ciutat", va dir Batlle. Entre els esportistes reconeguts que competiran en aquesta edició hi ha Vera Barón, Alba Riera, Borja Conejos, Alejandro Montalvo i Eloi Palau. "Tenim un espectacle assegurat amb moltíssim nivell", va afirmar.

La competició s'iniciarà a les 8 hores i té previst acabar cap a les 14.30 hores. Es disputaran proves de diferents categories, des de Benjamí fins a Elit, i les diferents zones es distribuiran en una superfície de prop de 3.000 metres quadrats.

Comenta aquest article