Esports

Handbol

Nova derrota el CH Cambrils a casa contra el BM Granollers

Malgrat una bona primera part dels cambrilencs que van marxar al descans amb avantatge en el marcador, els barcelonins es van refer i van dominar el segon temps per endur-se el triomf

Per Redacció

Un moment del partit entre el CH Cambrils i el BM Granollers, el passat dissabte al Palau Municipal d'Esports
Un moment del partit entre el CH Cambrils i el BM Granollers, el passat dissabte al Palau Municipal d'Esports | Berta Ruiz

Segona Catalana – Primera Fase B

CH Cambrils 18 - Blanc i Blaus KH7 BM Granollers 24

Derrota del CH Cambrils, el passat dissabte al vespre, a casa contra el Granollers –sisè classificat–. El partit va començar amb un estira i arronsa per part d'ambdós costats i en el què els dos equips es van mostrar imprecisos en els llançaments i amb pèrdues de pilota. De fet, en el minut 18 de partit, el marcador reflectia un igualat 7 a 7. Després, uns molt bons minuts dels cambrilencs en defensa van propiciar que els locals marxessin de tres gols en el marcador, obligant a l'entrenador visitant a demanar temps mort. Tot i l'empemta dels jugadors visitants, el Cambrils va poder mantenir la renda de tres gols d'avantatge al descans, 12 a 9.

La segona part va començar de manera diferent a com havia acabat la primera. Al conjunt local li costava troba la porteria rival, fet que va aprofitar el Granollers per empatar el partit en el minut 10 del segon període, 15 a 15. Tot i el temps mort demanat pels locals, la situació no va millorar. El Cambrils es va veure superat pel Granollers que al minut 20 del segon període ja dominava el marcador per 17 a 21. En els últims minuts, el Cambrils ho va intentar tot però el bon fer del porter visitant i les errades en llançaments clars per part dels jugadors del CH Cambrils van acabar en una nova derrota per 18 a 24.
 
Amb aquesta derrota, el CH Cambrils se situa en la dotzena posició de la classificació. El proper partit serà aquest diumenge 28 d'abril a la pista de l'Handbol Cooperativa Sant Boi, actual desè classificat.

 

 

Comenta aquest article