Informació general

Concentració

Les Àvies i Avis desperten l'interès dels visitants al Barri Antic

Les Àvies i Avis per la Independència van celebrar, ahir al matí, una nova trobada setmanal, la darrera del mes d'abril

Per Lluís Rovira i Barenys

Les Àvies i Avis ballant una sardana i un grup de gent, al darrere, que observa l'acte amb deteniment
Les Àvies i Avis ballant una sardana i un grup de gent, al darrere, que observa l'acte amb deteniment | Lluís Rovira i Barenys

Les Àvies i Avis per la Independència van celebrar, ahir al matí, una nova trobada setmanal, la darrera del mes d'abril. I si cal destacar algun aspecte de la concentració d'ahir hauria de ser el grup de gent diversa, visitants del Barri Antic, que no van perdre pistonada de l'acte i molts d'ells fins i tot en van enregistrar una bona part amb els seus dispositius mòbils. Les Àvies i Avis, per la seva part, van encetar l'activitat d'ahir amb la ballada d'un parell de sardanes i tot seguit, van encetar el repertori de càntics i proclames amb l'Estaca, com a inici, i amb el cant dels Segadors, com a final.

La portaveu del col·lectiu va recordar l'acte que se celebra avui al Centre Cívic Les Basses i que protagonitza Albano Dante Fachín. A banda, des del col·lectiu es va informar de la campanya que hi ha a través de les xarxes socials per tal de recaptar fons a favor de Dani Gallardo, detingut a Madrid arran de les protestes per la sentència del procés, i que la justícia espanyola vol tornar a engarjolar. Finalment, es va recordar que el proper dimecres no hi haurà concentració ja que és la jornada festiva de l'1 de maig.

Comenta aquest article