Esports

Futbol sala

El Mediterrani aconsegueix un valuós triomf a la pista de l'Amposta

L'equip cambrilenc va fer una primera part fantástica; des del primer moment els jugadors van sortir a la pista molt concentrats i van fer un treball defensiu molt i molt bo

Per Redacció

Imatge del partit d'anada entre el Mediterrani i l'Amposta
Imatge del partit d'anada entre el Mediterrani i l'Amposta | Andreu Dalmau

Futbol sala                    Divisió d'Honor Catalana                 Grup 3

FS Amposta 3 - CFS Mediterrani 5

Gran victòria del Mediterrani davant d'un rival que practica un bon joc i que és molt competitiu. L'equip cambrilenc va fer una primera part fantàstica; des del primer moment els jugadors van sortir a la pista molt concentrats i van fer un treball defensiu molt i molt bo.

Fruit d'això, l'equip robava pilotes i en diversos contraatacs creava moltes superioritats i, d'aquesta manera, aconseguia avançar-se en el marcador amb un 0 a 2. Posteriorment, en una jugada d'estratègia, feien pujar el 0 a 3 al marcador i amb aquest resultat s'arribava al descans.

A la segona part el Mediterrani tornava a marcar en una jugada en la que Albert Chafer va ser molt llest quan va robar la pilota i va marcar des del mig del camp.
L'Amposta retallava distància pero l'equip va aguantar bé i va arrodonir un partit sensacional, des del porter fins l'últim jugador de l'equip, en un immens treball i sacrifici per aconseguir una gran victòria final.

El Mediterrani, doncs, perllonga la seva ratxa de resultats positius i se situa en el setè lloc de la classificació. Aquest proper dissabte s'enfronta al Futsal Valls, al Palau Municipal d'Esports cambrilenc, equip que es troba tres punts per sobre dels cambrilencs a la classificació del grup.

Comenta aquest article