Victòria del FC Cambrils contra el cuer, l'Espluga de Francolí

L'expulsió d'un jugador visitant va fer més plàcid el partit pels cambrilencs

Un moment del partit entre el FC Cambrils i l'Espluga de Francolí
Un moment del partit entre el FC Cambrils i l'Espluga de Francolí | Berta Ruiz

Quarta Catalana - Grup 29

FC Cambrils 4 - Espluga de Francolí UE 2

Còmoda victòria del FC Cambrils a casa davant el cuer, l'Espluga de Francolí UE. Els cambrilencs van retrobar-se amb la victòria després de dues jornades sense fer-ho, i ho van aconseguir gràcies a una gran actuació ofensiva que va culminar amb un marcador de 4-2.

Aleix va obrir el marcador pels cambrilencs al minut 18 i l'Espluga va empatar el partit just abans del descans. Ja a la segona part, l'expulsió d'un jugador visitant va propiciar el camí cap a la victòria del cambrils. Tan sols vuit minuts després, Juan Carlos marcava el 2-1 i, una mica més tard, Said posava més distància en el marcador.

L'Espluga va posar la por al cos amb el 3-2, però Juan Carlos va marcar el seu doblet per sentenciar el partit, ja a les acaballes.

Amb aquest resultat, el FC Cambrils se situa desè a la classificació a quatre punts del Miami FC, que marca l'equador de la taula. L'objectiu dels cambrilencs, que aquesta setmana juguen contra e Morell CD, és superar aquesta frontera a final de temporada.