El Laguna cau a casa contra el Futsalpax Tarragona després d'un mal inici

Als quatre minuts l'equip ja perdia per 0 a 3 i això va condicionar la resta del partit

Un moment del partit entre el Laguna i el Futsalpax Tarragona disputat el passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Primera Catalana - Grup TGN 6A

CFS Laguna 3 - Futsalpax Tarragona 4

El Laguna va caure derrotat, a casa aquest passat dissabte, davant del Futsalpax Tarragona. Molt mal inici de partit per als cambrilencs que als quatre minuts ja perdien per 0 a 3. Aquest resultat tan advers va condicionar la resta del partit, ja que el Laguna va haver d'anar a contracorrent. A més, en el minut 12, els tarragonins van fer el quart i posaven molt coll amunt la reacció dels locals. Ja en el segon període, els gols del Laguna es van fer esperar. En el minut 27, Muller va fer el primer i, gairebé a les acaballes del temps reglamentari, Ahmed va marcar dos gols seguits en els minuts 38 i 39. El Laguna ja es va quedar sense temps per intentar l'empat.

Amb aquest resultat, el Laguna és novè a la classificació. Aquest proper dissabte, novament a casa, rebrà la visita del CFS Vendrell –penúltim del grup– a les 18 hores.