Informació general

Successos

Perd el control del seu vehicle i envesteix un grup d'escolars que sortien de la piscina municipal

L'accident es va produir a la sortida del supermercat Lidl quan la conductora va perdre el control del seu vehicle

Per Lluís Rovira i Barenys

El vehicle va impactar amb la paret de les instal·lacions de la piscina municipal
El vehicle va impactar amb la paret de les instal·lacions de la piscina municipal | Lluís Rovira i Barenys

Ahir, poc abans de la 1 del migdia, va tenir lloc un aparatós accident quan un vehicle que sortia del pàrquing del supermercat Lidl va envestir un grup d'alumnes que caminaven per la vorera del davant i acabaven de sortir de la piscina municipal de camí de retorn cap el centre escolar.

El vehicle va acabar impactant frontalment contra la paret de la instal·lació esportiva municipal. La dona que conduïa el vehicle va perdre el control i va atropellar dues nenes del grup d'alumnes que, en un primer moment, van ser ateses al lloc dels fets i, tot seguit, van ser traslladades al centre hospitalari, una al Sant Joan de Reus amb ferides menys greus, i, l'altra, a l'hospital Joan XXIII de Tarragona, amb una afectació que va haver de requerir d'intervenció quirúrgica.

Els escolars que van patir l'accident pertanyen a una de les classes de primer de primària del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer. Ahir mateix a la tarda, personal del servei d'emergències mèdiques, format per una psicòloga i tres tècnics, van acudir al centre per estar al costat dels alumnes de la classe amb la finalitat d'ajudar-los a gestionar emocionalment el que havien viscut.

Comenta aquest article