Societat

Solidaritat

La delegació cambrilenca de la Lliga Contra el Càncer participa en la celebració del 30è aniversari de l'entitat

Gairebé 300 persones de les 119 delegacions es van reunir en una gran festa a l'Hotel Palas de la Pineda

Per Redacció

Ani Barroso, al centre a la dreta, acompanyada per Sílvia Puerto, Agustina Sirgo i el dr. Joan Lluís Borràs
Ani Barroso, al centre a la dreta, acompanyada per Sílvia Puerto, Agustina Sirgo i el dr. Joan Lluís Borràs | Cedida

La delegació cambrilenca de la Lliga Contra el Càncer Tarragona i Terres de l'Ebre va participar el 20 d'abril en la trobada que va dur a terme aquesta entitat solidària per celebrar el seu trentè aniversari. Gairebé 300 persones de les 119 delegacions de la província van participar d'aquesta Diada Anual del Voluntariat que es va celebrar a l'hotel Palas de la Pineda on hi van haver conferències, homenatges, entregues de premis i un dinar de germanor entre voluntaris.

Ani Barroso va ser la representant de la delegació cambrilenca que, aquest 2024, també celebra el seu trentè aniversari. La seva presidenta, Carme Rebull, remarca la “tasca d'acompanyament” que fa l'entitat. “Tenim un centre d'autoajuda que facilita tractament psicològic pels malalts, també s'organitzen grups de ioga, col·laborem amb el Club Nàutic perquè els malalts puguin fer rem...” explica Rebull. Malgrat tot, el nombre de voluntaris ha anat decreixent i, des de la delegació Cambrilenca, animen a la gent a que es faci sòcia de la Lliga local en comptes de fer-ho a ciutats com Tarragona o Reus.

Pròximament, la delegació cambrilenca de la Lliga Contra el Càncer organitzarà un Dia del Recapte i també col·laborarà amb la organització del Campionat Internacional de Futbol 7 per Policies, que servirà per recaptar diners per aquest objectiu solidari.

Comenta aquest article