Còmoda victòria del Cofran 95 CB Cambrils femení a casa contra el CB Constantí

Les cambrilenques van rebre la visita del CB Constantí en un partit ajornat i a només dues jornades per acabar la lliga

Imatge d'arxiu d'un partit del CB Cambrils femení aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del CB Cambrils femení aquesta temporada | Cristina Sierra

Primera Territorial

Cofran 95 CB Cambrils 62 – CB Constantí 33

Parcials: 16-11 / 20-13 / 6-2 / 20-7

Victòria del Cofran 95 CB Cambrils femení en un partit ajornat, i a falta de dues jornades per acabar la lliga. Les cambrilenques van sortir a la pista amb ganes de la victòria, començant el partit amb molt bones defenses i, posant una diferència de 8-2 al minut 5. Les del Constantí però van reaccionar amb tres triples durant el període, i es va acabar ajustat el marcador a 16-11.
Durant el segon període hi va haver un intercanvi de triples per part dels dos equips, acabant aquesta part amb sis triples en total per a cadascun dels equips. Al minut 5 d’aquest període, dos triples seguits de les visitants les posaven a només dos punts del CB Cambrils, les quals van reaccionar amb una millor defensa, passant d’un 24-22 a un 36-24 al descans.
El tercer període va ser intents però amb poca anotació, amb 2 punts al segon minut del període per part de les visitants, i 2 triples posteriors de les nostres noies. A l’últim quart, les cambrilenques van seguir amb el seu joc, amb moviments de pilota i bones seleccions de tir, mentre mantenien un nivell defensiu propi de l’equip, tal i com s'ha vist durant tota la temporada. Un parcial de 9-0 a l’inici del període va marcar un avantatge de 23 punts per a les locals, que les va portar a la victòria amb un resultat final de 62-33.