Esports

Rem

L'equip cadet masculí del Club Rem Cambrils, campió de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani 2024 (Conté galeria fotogràfica)

Es tracta del primer títol de lliga per aquesta categoria del Club Rem Cambrils

Per Antoni Font

L'equip cadet masculí del Club Rem Cambrils en la primera posició del podi
L'equip cadet masculí del Club Rem Cambrils en la primera posició del podi

L’equip cadet masculí es va proclamar campió de la lliga de Llaüt Mediterrani 2024 en la cinquena i última regata celebrada aquest passat diumenge 14 d’abril al Canal Olímpic de Catalunya (Castelldefels), primer títol de lliga d’aquesta categoria. En aquesta última regata el Club Rem Cambrils va participa-hi amb quatre categories més: veterà masculí, veterà femení, absolut femení i absolut masculí.

Resultats

L’equip absolut femení tot i només poder classificar-se per a la final B va finalitzar aquesta prova en primer lloc amb un registre de 07:30,10 min., aconseguint la 7a posició a la classificació general de lliga, amb un total de 47 punts.

Igualment, l’equip absolut masculí només va poder classificar-se per disputar la final B, finalitzant en tercer lloc amb un registre de 07:16,40 min., aconseguint la 6a posició a la classificació general de lliga, amb un total de 46 punts.

Pel que fa a l’equip veterà femení en la tanda d’eliminatòries només va poder classificar-se per disputar la final C, arribant en segon lloc amb un registre de 03:28,20 min., finalitzant la lliga en 7a posició de la general amb un total de 52 punts.

L’equip veterà masculí fa classificar-se en per disputar la final B, finalitzant aquesta en tercera posició, amb un crono de 03:13,70 min. i obtenint la 6a posició de lliga amb un total de 62 punts.

Destacar a més la segona posició obtinguda per l’equip cadet masculí en la seva final, finalitzant la prova amb un registre de 03:38,20 min.

Classificació Final Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani

Categoria Veterà Femení
1.- Club Rem Santa Cristina A    -   79 Punts
2.- Xon’s Rem Empuriabrava   -     73 Punts
3.- Club Rem Badalona     -   72 Punts

Categoria Veterà Masculí
1.- Club Rem Badalona  -  79 Punts
2.- V.E. Vogadors de Cambrils    -   77 Punts
3.- Club Rem Mataró    -  71 Punts

Categoria Absolut Femení
1.- Club Rem Mataró   -   80 Punts
2.- Club Rem Santa Cristina   -  74 Punts
3.- V.E. Vogadors de Cambrils -  74 Punts

Categoria Absolut Masculí
1.- Club Rem Mataró  - 80 Punts
2.- V.E. Vogadors de Cambrils   -  75 Punts
3.- Club Nàutic Bétulo    -     73 Punts

Categoria Cadet Masculí
1.- Club Rem Cambrils   -  39 Punts
2.- Club Rem Badalona   -  38 Punts
3.- Club Rem Santa Cristina   -  37 Punts

Des del Club Rem Cambrils volen donar l’enhorabona a la resta de Clubs que han aconseguit el campionat i subcampionat de Lliga en cadascuna de les categories. També volen fer públic i notori l'agraïment a tots els entrenadors i entrenadores de l'Escola de Rem del Club Rem Cambrils, que sense la seva extraordinària tasca pedagògica envers a l’esport del rem i esforç desinteressat, no hagués estat possible l'obtenció d'aquest títol així com, un merescut aplaudiment a tots els joves vogadors i vogadores de l'Escola de Rem pel seu compromís i il·lusió demostrat per aquest esport.

La propera cita serà el Campionat de Catalunya de Llaüt Mediterrani a celebrar el proper dissabte 11 de maig a Deltebre.

Comenta aquest article

Galeries relacionades