El FC Cambrils es deixa remuntar i perd a Vila-seca

El hat-trick de Juan Carlos no va servir als cambrilencs per endur-se cap punt

Imatge del partit d'anada entre el FC Cambrils i el Vila-seca FC B
Imatge del partit d'anada entre el FC Cambrils i el Vila-seca FC B | Cristina Sierra

Quarta Catalana - Grup 29

Vila-seca CF B 4 - FC Cambrils 3

El FC Cambrils va deixar-se remuntar al camp del Vila-seca CF B tot i avançar-se 1-3 a la primera part. Els tres gols cambrilencs van ser marcats per Juan Carlos, un hat-trick que va ser estèril ja que els locals van acabar capgirant el marcador al minut 85.

El Cambrils es va avançar al minut 15. Els vila-secans van reaccionar ràpid, empatant a 1. Juan Carlos va tornar a marcar al minut 30 i, tan sols dos minuts després, firmava un triplet en poc més de mitja hora. Abans del descans, el Vila-seca retallava distàncies.

En tornar del vestidor, el FC Cambrils no van poder aguantar el marcador i els vila-secans empataven a 3 al minut 52. Semblava que els punts es repartirien, però els locals van firmar una gran remuntada amb un gol a falta de cinc minuts pel final.

Després d'aquesta derrota, el FC Cambrils és desè amb 31 punts. La pròxima jornada, el cuer, l'Espluga de Francolí A, visita Cambrils.