Societat

Solidaritat

El pati de l'edifici de La Salle acollirà, aquest proper dijous a la tarda, una festa solidària pro ANTIAN

Un grup d’alumnes de 4t d'ESO del Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer, en el marc dels projectes d’Aprenentatge i Servei (APS), han organitzat aquesta festa que és oberta a tota la població

Per Redacció

Imatge del vermut solidari en favor de l'associació ANTIAN, el passat 24 de març, al parc del Pescador
Imatge del vermut solidari en favor de l'associació ANTIAN, el passat 24 de març, al parc del Pescador | Berta Ruiz

Un grup d’alumnes de 4t d'ESO del Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer, en el marc dels projectes d’Aprenentatge i Servei (APS), han organitzat una festa solidària per recollir fons per a l’associació ANTIAN de Cambrils, aquest proper dijous 18 d'abril a la tarda. Des de les 16:00 fins a les 19:00, el pati de la Salle es transformarà en un escenari de diversió i entreteniment per a totes les edats i comptarà amb activitats diverses com són espectacles de màgia, pintura facial, xapes personalitzades, tatuatges temporals i fins i tot curses de cotxes amb pedals. També es comptarà amb un laberint làser i activitats de competició cooperativa per als més grans, buscant així que hi hagi activitats per a les diferents edats de l’alumnat.

Aquest acte és obert a la població de manera que aquelles persones que ho desitgin podran comprar el berenar en una de les parades que hi haurà i també es realitzarà una Rifa solidària. Tots els beneficis seran per l’Associació Antian. A banda, cal destacar la implicació de diferents empreses locals que han fet possible aquesta festa. En concret, l’Xtreme Park, Tarraco Adventure, Topolino, Carlin Papereria, Llibreria Escrivà, Vides Màgiques, Corseteria Nuria, Pizzeria Lamborghini, Cerima Cherries i Casa Sarrà.

El principal objectiu d'aquesta festa solidària és recaptar fons per a l'associació ANTIAN de Cambrils. Aquesta associació ha estat creada per investigar una malaltia molt rara que afecta dos nens de la població, els germans Anton i l'Andreu, a més de només 78 persones més a tot el món. A través de col·laboracions amb institucions com la Universitat Autònoma de Barcelona i l'Hospital de la Vall d'Hebron, l'associació ANTIAN treballa per comprendre millor aquesta malaltia, causada per una mutació del gen ADSL, que provoca retards psicomotors, convulsions epilèptiques i trets d'autisme.

Comenta aquest article