Atletisme

Tercera posició per a l'equip de 4x60 sub12 del Club Atletisme Cambrils al campionat de Catalunya de relleus

Els atletes del Club Atletisme Cambrils van participar en diferents competicions aquest passat cap de setmana

L'equip de relleus del Club Atletisme Cambrils en la tercera posició del podi
L'equip de relleus del Club Atletisme Cambrils en la tercera posició del podi | Cedida

Els atletes del Club Atletisme Cambrils van participar en diferents competicions aquest passat cap de setmana. El dissabte es van disputar les finals del campionat de Catalunya de relleus a Igualada. En la categoria sub10 femení, a la prova dels 4x60 metres, hi va participar l'equip format per Èlia Bayón, Arlet Armangol, Naia Guinart i Celia Gómez que van quedar en la setena posició amb una marca de 41:91. A les semifinales, les cambrilenques van fer millor marca personal amb un temps de 41:08.

En la categoria sub12 femení, a la prova dels 4x60 metres. Lola De San José, Bruna Gené, Berta Silvestre i Martina Gómez van quedar en el primer lloc a les semifinals amb una millor marca personal de 34:35. Un cop a la final, l'equip del Club Atletisme Cambrils va assolir la tercera posició amb una nova millor marca personal de 34:25. A la final dels 3x600 metres, l'equip format per Lola De San José, Berta Silvestre i Martina Gómez van ser vuitenes amb un temps de 6:15:33 (millor marca personal).

Primera jornada del campionat territorial sub10, sub12, sub14 i sub16

L'endemà diumenge es va disputar la primera jornada del campionat territorial sub10, sub12, sub14 i sub16, a les instal·lacions del Reus Ploms.  En sub12 femení, Lola De San José va ser sisena en salt de llargada amb una marca de 3,57m i va ser cinquena als 600 metres llisos amb un temps de 2:05:52. Berta Silvestres va ser quarta als 600 metres llisos amb un temps de 1:59:01 i Martina Gómez va assolir el tercer lloc en salt de llargada amb una marca de 4,14 metres.

En la categoria sub14 femení-masculí, Daniel Cabau va ser sisè en salt d'alçada amb 1,25m i va aconseguir el lloc 19 en els 600 metres llisos amb un temps de 2:00:48. Vega Alonso va quedar en el lloc 29 en els 600 metres llisos amb una marca de 2:27:46 i Clàudia Espinosa va ser novena en els 600 metres llisos amb un temps de 1:56:97. En la categoria sub16 femení-masculí, Aina Ferre va ser tercera en triple salt amb una marca de 10,26 metres; Lucas Buj va ser segon en triple salt amb una marca d'11,51 metres i també va quedar en segona posició dels 600 metres llisos amb un temps de 1:35:00.

Trail KID, 4 termes Mont-roig

Al Trail KID, 4 termes Mont-roig hi van participar les germanes Cèlia i Emma Gómez en les seves corresponent categories. La Cèlia va quedar en el primer lloc i l'Emma en el vuitè.

Diferents imatges dels atletes del Club Atletisme Cambrils (fotos: Cedides)