El Cambrils Unió B salva la victòria al descompte després de jugar amb deu des del minut 15

El filial cambrilenc no va aprofitar la superioritat i va haver de patir fins el final

Un jugador del Cambrils Unió B intentant fer una jugada en el partit disputat dissabte a Cambrils | Cristina Sierra

Tercera Catalana – Grup 16

Cambrils Unió B 2 – Racing CF Bonavista 1

Gols: 1-0 m. 25 Lucas; 1-1 m. 73; 2-1 m. 89 Lluís Garcia

Targetes: grogues a Ivan Martínez, Aleix Costa i Lluís Garcia

Alineació: Figo, Lluís Garcia, Pau Moreno, Marc (Pol Juncosa m. 63), Lioy (Aleix Costa m. 75), Clavero, Ivan Martínez (Álex Guinovart m63), Pol Gutiérrez (Moha m. 71), Lucas, Walter i Jonathan Fortuny

Victòria del Cambrils Unió B a casa davant un lluitador Racing CF Bonavista que, tot i jugar amb un home menys des del minut 15, va plantar cara fins als darrers minuts, quan els cambrilencs van marcar el gol guanyador.

Era el minut 15 de partit quan Miguel marxava sol cap a la porteria i un defensa del Bonavista el va frenar amb una puntada. L'àrbitre no va dubtar en expulsar-lo i això va ficar el partit molt de cara pel filial cambrilenc. Encara seria més favorable amb el gol de de Lucas al minut 25. Tot i que semblava que el més difícil ja estava fet, el Cambrils no va fer el 2-0 i, amb la tranquil·litat de jugar amb superioritat, no van anar a per el partit amb tanta decisió com hagués sigut preferible.

A la segona part, el Bonavista, que aguantava el resultat, va fer uns canvis que van donar-los-hi més múscul al centre del camp. A partir d'aleshores van començar a competir el partit i, en una jugada aïllada, van aprofitar un rebot per fer gol. Era el minut 73 i el Cambrils es va haver de posar les piles per acabar guanyant. El gol definitiu, però, no arribaria fins el minut 90, quan Lluís va rematar una pilota aturada.

Aquests tres punts situen el Cambrils Unió B en sisè lloc a la classificació, a vuit punts de les places d'ascens. Una gesta que sembla gairebé impossible a cinc jornades pel final.