Rem

Sis medalles per als Vogadors Vent d'Estrop al campionat de Catalunya de batel (Conté galeria fotogràfica)

Foto de grup dels vogadors Vent d'Estrop que van competir a Castelldefels
Foto de grup dels vogadors Vent d'Estrop que van competir a Castelldefels | Cedida

El passat diumenge es va disputar el campionat de Catalunya de batel al Canal Olímpic de Castelldefels en la què els Vent d’Estrop es presentaven amb sis tripulacions en sis categories diferents i en les que totes elles van acabar pujant al pòdium. La regata es disputava amb un sistema de progressió simple, en el que es disputaven primer unes mànegues classificatòries que permetien entrar a les diferents finals segons el temps assolit.

L’Escola de Rem s’endú un campionat, dues plates i un bronze

Els més petits del club, que competien en un camp de 1000m amb una ciavoga, van aconseguir el segon millor temps en les classificatòries i un cop a la final van tornar a repetir idèntic resultat acusant la fatiga de dues regates amb poc temps de descans entre les dues. A la final, van entrar darrera de Rem Badalona, amb un temps de 5:38,14.

Pel que fa a la categoria cadet, la tripulació femenina, que competia en un camp de 1.500m amb dues ciavogues, va fer la tercera posició final per darrere de Rem Badalona i Rem Premià, amb un temps de 9:18,01.
En categoria cadet masculí, els Vogadors es van fer amb la victòria de forma còmoda entrant per davant de Rem Badalona, Rem Premià i Nàutic Flix, amb un temps total de 8:31,06.
Finalment, en categoria juvenil, la tripulació mixta dels Vogadors va participar en la categoria masculina, i van entrar en segona posició final fent una bona regata, finalitzant els 2000 m de la regata en un temps de 11:00,15.

En categoria absoluta, els Vent d’Estrop van aconseguir molts bons resultats atès que en les mànegues classificatòries van poder fer els temps necessaris per entrar a les finals A (les que permeten optar a lluitar per les 4 primeres places). Cal tenir en compte que és el primer cop que el club cambrilenc aconsegueix medalles en aquesta modalitat a la categoria absoluta.

Així doncs, la tripulació femenina, després d’entrar a la final A, va disputar una regata a la final molt emocionant en que va passar de la tercera a la segona posició en el darrer llarg i entrant només a 2’ de les guanyadores, Rem Mataró, fent un temps final de 10:42,05.
Per la seva part, l’equip masculí, va també aconseguir entrar a la Final A, i allà va disputar una final de menys a més en la que va estar disputant la segona posició fins al darrer metre amb Rem Santa Cristina però sense poder aconseguir-ho i per tant fent la tercera posició final, amb un temps de 9:54,03.

Amb aquests resultats, el club Vent d’Estrop va ser guardonar amb el trofeig de segon classificat al medaller del Campionat de Catalunya després d’haver aconseguir un or, tres plates i dos bronzes.