Esports

Hoquei patins

El Cambrils CH s'imposa al Vilafranca en un partit lluitat fins el darrer moment

Els cambrilencs es van imposar al Vilafranca, equip que ocupa el segon lloc a la classificació, i confirmen la bona ratxa de resultats

Per Redacció

Jugador del Cambrils CH encarant al rival
Jugador del Cambrils CH encarant al rival | Andreu Dalmau

Hoquei patins                     Segona Catalana                     Grup A  

Cambrils CH 4 - Club Patí Vilafranca 1

El partit va començar a un bon ritme i Roger va fer l’1-0 als dos minuts de partit.  El Vilafranca, per la seva part, empatava tres minuts després. Cap a l’equador de la 1a part, una falta directa permetia a Javier posar el Cambrils per davant.

Quan no es portaven jugats ni 4 minuts de la segona part, Morales rebia una blava i Camon aturava la directa. Només dos minuts després, el porter cambrilenc es va haver de tornar a lluir per una altra directa en contra. Minut i mig després, Armando errava la directa de la 10a falta, però una gran acció individual de Pol, feia el 3-1, 40 segons després.

El Cambrils tenia el partit molt controlat i va disposar de vàries ocasions per posar un resultat més abultat al marcador, però fins a 4 minuts del final no va venir el gol de la tranquil·litat, el 4-1 definitiu. Va quedar temps perquè a un minut pel final, Armando rebés una blava després de protestar un penal molt clar no xiulat i Camon es tornés a lluir aturant-lo.

Amb aquest triomf davant el Vilafranca, segon a la classificació, el Cambrils CH es situa a meitat de la taula classificatòria. Aquest proper cap de setmana el Cambrils CH jugarà a la pista de la Unió Esportiva d'Horta.

Comenta aquest article