El Mediterrani empata a la pista del Riudecanyes i ja són vuit partits seguits sense perdre

A falta de sis jornades, els cambrilencs es troben allunyats del descens

Imatge del partit d'anada entre el CFS Mediterrani i el CFS Riudecanyes
Imatge del partit d'anada entre el CFS Mediterrani i el CFS Riudecanyes | Cristina Sierra

Divisió d'Honor – Grup 3

CFS Riudecanyes 3- CFS Mediterrani 3

El CFS Mediterrani va empatar a la pista del CFS Riudecanyes i manté la seva ratxa d'imbatibilitat, que ja dura vuit partits. Els locals van començar concentrats i, tot i que no van saber materialitzar totes les ocasions, es van avançar 1-0. Això ho va aprofitar l'equip cambrilenc per remuntar abans del descans amb gols de David i Igor.

La segona part va començar amb el domini dels blau-cel, però, de nou, els que marcaven primer eren els de Riudecanyes, que empataven a 2. Els locals es van fer forts en aquest tram de partit, arribant als seus millors minuts, però la bona intensitat defensiva i competitivitat dels jugadors del Mediterrani va sostindre el marcador.

Hauria de ser un gol en pròpia porta del Mediterrani el que donés l'avantatge als locals. Els cambrilencs, però, van saber reaccionar i van apretar l'accelerador. Renatas va marcar l'empat de falta directa, i els blau-cel van gaudirde més ocasisons per decantar el marcador al seu favor, però aquest ja no es mouria.

Després d'aquest empat, el CFS Mediterrani es troba en una còmoda vuitena posició, vuit punts per sobre del descens. En el proper partit, els de Cambrils reben la visita de l'Almancelles, penúlitm classificat.