Natació

El Cambrils Club Natació aconsegueix la cinquena posició al Campionat provincial

Imatge d'un dels podis del campionat
Imatge d'un dels podis del campionat | Cedida

El passat dissabte 6 d'abril es va disputar a la piscina del CN Tàrraco, el Campionat Provincial, on van participar els 8 clubs de la demarcació de Tarragona. En aquest campionat nedaven els nedadors de totes les categories i gràcies als bons resultats dels nostres nedadors, el Cambrils Club Natació va assolir la 5a posició.

D’entre tots els resultats, cal destacar especialment els podis obtinguts en diferents proves pels nostres nedadors en les respectives categories:

• Aina Moya va obtenir la 1a posició en els 50 braça, la 2a posició en els 50 lliures i la 3a posició en els 50 papallona.
  • Isona Llaveria va obtenir la 1a posició en els 50 papallona i en els 50 lliures, 2a posició en els 50 braça i igualment la 2a posició en els 50 esquena.
  • Nil Moya va obtenir la 2 posició en els 100 esquena, els 100 lliures, els 50 esquena i la 3a posició en els 50 papallona.
  • Martina Castellví va obtenir la 1a posició en els 200 estils, i la tercera posició en els 100 papallona.
  • Queralt Llaveria va ser la 3a en els 200 estils.
  • Ivan Kanonchyk va obtenir la 3a posició en els 100 papallona.
  • Adrià Espinosa va obtenir la 3a posició en els 50 papallona.
  • Bruno Salas va obtenir també la 3a posició en els 100 papallona

Diferents imatges de podis del campionat (fotos: Cedides)

Prova de nivell de la categoria benjamí

L’endemà mateix, el diumenge dia 7, es va dur a terme la primera jornada de la prova de nivell de la categoria benjamí, a la piscina del CN Reus Ploms. Aquesta prova té com a objectiu establir una eina per als tècnics que permeti afavorir el procés d’aprenentatge tècnic propi de la categoria Benjamina. Els aspectes que s’hi van valorar van ser la Tècnica bàsica d’estils (nedar i viratges) i les Habilitats de Sortida i Desplaçament Subaquàtic.

Amb els resultats obtinguts, la FCN elaborarà un rànquing de clubs. El proper 27 d’abril se celebrarà una repesca amb l’objectiu de donar una segona oportunitat als nedadors que no l’hagin superada en aquesta primera jornada.

Foto de grup dels nedadors que van competir a les proves de nivell benjamí (foto: Cedida)