Cultura

Cultura

Joieria, vi i música es donen la mà en la darrera edició del Tap de Suro, al Celler de Vila-seca

L'acte, que es va celebrar el passat dissabte al vespre a les instal·lacions del Celler de Vila-seca, va aplegar unes 150 persones

Per Lluís Rovira i Barenys

Un moment de la conversa amb els joiers Lluís Comín i Rosa Nogués, a l'inici de l'acte
Un moment de la conversa amb els joiers Lluís Comín i Rosa Nogués, a l'inici de l'acte | Lluís Rovira i Barenys

El Celler de Vila-seca va acollir, aquest passat dissabte al vespre, una nova proposta cultural emmarcada dins la denominació Tap de Suro. En aquest cas, la proposta combinava la joieria contemporània amb un tast de vins i tot plegat amb l'acompanyament de música en directe. Les 150 persones que es van aplegar a l'acte van poder escoltar les explicacions dels joiers Lluís Comín, Rosa Nogués i d'Eliana Negroni, aquesta darrera a través d'un missatge gravat, en el que van fer cinc cèntims del treball que es crea al voltant de les instal·lacions de joeiria que hi a la Toscana i la vinculació que els uneix. En el recinte del Celler, a més, hi havia exposades diferents obres de joieria dels alumnes de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació de Tarragona.

Tot seguit es va donar pas al tast de vins, que va consistir en provar un cava, dos vins blancs i un de negre de diferents cellers del territori i tot sota el guiatge de l'enòleg Oriol Pérez de Tudela. La música, que s'intercalava entre el tast dels vins, va anar a càrrec de la formació Guillem Anguera Quartet, format pels músics Xavier Pie, Guillem Anguera, Pau Duran i Alexis Lanza. La propera proposta del Tap de Suro es farà el mes de desembre.

Actuació del Guillem Anguera Quartet a l Tap de Suro (Foto: Lluís Rovira i Barenys)

 

 

Comenta aquest article