Societat

Solidaritat

La Fundació Esclerosi Múltiple realitza el sorteig del seu sopar solidari a Revista Cambrils

La 21 edició d'aquesta festa, que va tenir lloc el passat 22 de març al restaurant l'Orangerie, recapta 6.500 euros

Per Cristina Sierra

El sorteig es va realitzar ahir a la tarda a la seu de Revista Cambrils i es va poder seguir a través del Facebook
El sorteig es va realitzar ahir a la tarda a la seu de Revista Cambrils i es va poder seguir a través del Facebook | Andreu Dalmau

Com ja és tradició, la seu de Revista Cambrils va acollir, ahir a la tarda, el sorteig del sopar solidari de la Fundació Esclerosi Múltiple. La 21 edició d'aquest esdeveniment va tenir lloc el passat 22 de març al restaurant l'Orangerie i va comptar amb la participació de 300 persones. En total, es van recaptar 6.500 euros nets amb la venda de les mones i la taula 0.

Un any més, la rifa es va poder seguir en directe a través del perfil de Facebook de Revista Cambrils i va anar a càrrec de les cambrilenques Dolors Sabaté i Carme Pascual, que van estar acompanyades per Sefa Bové, responsable de comunicació de la Fundació Esclerosi Múltiple.

En aquest sorteig s'hi van posar tots els números venuts de la taula 0 i se'n van extreure 33 que corresponien als premis que havien donat els establiments de Cambrils i Reus. Entre els regals hi havia: un pernil de BonÀrea Cambrils (número 27); un pernil de Daniel Salinas (número 90); una sessió de fisioteràpia (número 159) i una de podologia (número 143) de Dinàmic Cambrils; un lot de productes de la farmàcia Barcelona (número 86); un lot de productes de farmàcia Lluís Colom (número 203); un lot de productes de la farmàcia M. Esther Fernández de Tarragona (número 49); un lot de productes de la farmàcia Sans de Reus (número 112); un lot de Mulla't de la Fundació Esclerosi Múltiple (número 88); una bossa d'Encant Cambrils (número 41); una caixa de licors de Licors Morell (número 96); un lot de productes Avon (número 120) i un lot de productes tuperware (número 186) de Lorena Camacho Cambrils; un servei de perruqueria (número 31) i un lot de productes (número 7) de Louis Perruquers Reus; un regal de la joieria Marta Serrano (número 110); una bossa (número 1) i un fulard (número 162); una ronyonera d'O-monamour (número 153); una maleta de Napamundi-Giannina (número 71); dos lots de vins (números 68 i 60) d'Orangerie Clos Barenys; un lot de productes de Passion Beauté (número 105); un servei de perruqueria Aloma (número 192); dos menús al restaurant Gami (número 139); dos menús al restaurant Vora (número 83); un regal de Santi Pàmies Reus (número 166); dos regals (números 34 i 205) de Seibe de Reus; una caixa de cava (número 129) i un esmorzar (número 36) a Supermercats Michelangelo Pi Rodó; un lot de vins de Cal Bafa (número 36) i un fulard de Wilma (número 144).

L'organització es posarà en contacte amb els premiats perquè puguin anar a buscar els obsequis en aquests establiments.

Molt satisfets

Des de la Fundació Esclerosi Múltiple fan una valoració molt positiva d'aquesta 21 edició del sopar, que va comptar amb la presència del Conseller de Drets Socials, Carles Campuzano. Hi va haver sis taules d'autoritats i els assistents van poder degustar un aperitiu de benvinguda, ravioli de marisc i verduretes amb suau de crema, lingot de melós de vedella amb vegetals saltejats al PX, i torrija amb gelat de vainilla i crumble de galeta Lotus.

Una edició on s'hi van bolcar més d'un centenar d'empreses del territori i que va fer possible recaptar 6.500 euros. "Estem molt contents, la gent va respondre com sempre", apuntava Bové.

Comenta aquest article