Informació general

Obres

El bar-restaurant del Parc del Pescador estarà obert a l'estiu

Els socis de l'empresa expliquen que, tot i que les obres s'han endarrerit per culpa de les llicències i els sobrecostos, ja només falten «petits detalls»

Per Andreu Dalmau

Els treballs de remodelació del bar-restaurant van iniciar-se l'any passat
Els treballs de remodelació del bar-restaurant van iniciar-se l'any passat | Cristina Sierra

El bar-restaurant del Parc del Pescador porta gairebé tres anys sense obrir, però tot apunta a que aquest estiu tornarà a donar servei a cambrilencs i turistes. Tot i que el passat mes de setembre, el regidor d'Hisenda, Aleix Rom, va afirmar durant el ple municipal que el local entraria en funcionament “en els propers mesos”, ha passat la Setmana Santa i no ha estat així. Els socis de l'empresa concessionària, Rompeolas Chiringuitos SL, el cambrilenc Álex Rubio –soci de l'empresa juntament amb Josep Miquel Serra–, explica a revistacambrils.cat que només falten “petits detalls” de les obres i que, al maig, el local estarà en funcionament.

Rubio apunta a que les obres majors ja s'han dut a terme en la seva majoria. Cal recordar que la reforma se centrava en una ampliació i renovació integral de la cuina i una redistribució de la zona de serveis i la barra, que tindrà forma de “L” i tindrà una accés directe des del porxo exterior. “Hem hagut de tirar tot a terra i començar de zero...”, afirma el cambrilenc.

Aquestes obres, inicialment, estava previst que tinguessin un cost de 213.755 euros, però des de Rompeolas expliquen que, des que se'ls va adjudicar el contracte ara fa dos anys, hi ha hagut un sobrecost d'entre “un 30 i un 40%”. “A més, tot i que l'any passat no vam poder obrir, vam haver de pagar la llicència íntegrament”, explica Rubio. La cànon per l'explotació d'aquest local és de 19.555 euros anuals i el contracte s'ha firmat pels pròxims 25 anys.

L'endarreriment de les obres ha estat causat, tal com expliquen des de l'empresa, per la lentitud en la concessió de les llicències, la manca de subministrament de materials i el seu sobrecost. “Ens hagués agradat obrir quan abans millor i donar aquest servei el millor possible”, apunta Rubio, “al final, nosaltres som d'aquí i tenim l'espineta de no tenir un local a Cambrils”. El soci de Rompeolas Chiringuitos SL també explica que podrien haver obert per Setmana Santa, però no ho van voler fer a mig gas i oferir una mala imatge.

L’Apunt

Adaptar-se a l'horari del parc
Tal com explica Álex Rubio a revistacambrils.cat, el bar-restaurant del Parc del Pescador –que, per cert, encara no han escollit el nom que li ficaran– oferirà un servei complert al llarg de tot l'horari d'obertura del parc que, recordem, en temporada alta és de 10h a 23h. Durant la primavera i la tardor l'horari és de 11h a 21h i, a l'hivern, de 11h a 19h. En aquesta finestra horària, el local oferirà esmorzars, entrepans i pastes, així com també arrossos, tapes i, fins i tot, còctels.

Comenta aquest article