Informació general

Política

El Nou Moviment Ciutadà organitza una trobada del grup municipal amb la ciutadania de Cambrils

L'Hotel Sol Port acollirà una jornada oberta a tothom amb taules rodones al llarg de tot el dia

Per Redacció

Els sis membres del grup municipal del NMC
Els sis membres del grup municipal del NMC | Cedida

El proper dissabte 6 d’abril, a l’Hotel Sol Port, el Grup Municipal del NMC celebrarà una trobada oberta a tota la ciutadania del nostre municipi. La jornada, que es distribuirà en sessions de matí i tarda, s’articularà al voltant de tres taules rodones que tractaran sobre temes estratègics pel nostre municipi.

La primera del matí portarà per títol “Alternatives per un millor medi ambient”; la segona del matí, serà “El turisme com a motor econòmic del municipi”; i la tercera, ja per la tarda, es titula “Noves polítiques per a la ciutat del futur: habitatges, joves i gent gran”. Els ponents són, en el cas del Medi Ambient, Juan Medina i Jaume Cabrero; en Economia i Turisme, Agustí Segarra i Quin Cristià; i en Polítiques d’Habitatge, Sergio Nasarre, David Suárez i Verònica Martínez.

El portaveu del Grup Municipal del NMC i cap de l’oposició a l’Ajuntament, Oliver Klein, ha explicat que “la trobada respon al compromís municipalista que té l’NMC en escoltar les propostes de la ciutadania i debatre, conjuntament, aquells temes que són transcendents pel present i pel futur del nostre municipi”. En aquest sentit, Klein ha dit que “el municipalisme és precisament això: escoltar la gent, debatre i decidir conjuntament” i ha qualificat els partits grans “de ser simples instruments de poder a les ordres de les seves centrals i de governar amb criteris predeterminats sense escoltar la ciutadania, tal i com és el cas de Cambrils”.

Klein també ha destacat la feina realitzada pels sis regidors que conformen el grup del NMC i que constitueixen el Govern Alternatiu que es va presentar a principis del mandat i s’ha mostrat convençut “que les conclusions d’aquesta trobada seran molt valuoses per aplicar a la nostra feina del dia a dia”. Finalment, el portaveu del grup municipal ha afirmat que “l’NMC és l’autèntica força de Cambrils i l’única formació que té el municipalisme com a guia i nord de tota la seva acció política”.

Comenta aquest article